Već je nose poznate djevojke: Cool frizura za koju morate znati ove jeseni ako razmišljate o promjeni

Riječ je o "hibridnoj" frizuri koja je miks dva vrlo popularna reza, shag i Rachel frizure, a već ga nose poznata imena čiji stil uvijek dođe u fokus, kao što su Miley Cyrus, Suki Waterhouse i Billie Eilish.
Vidi originalni članak

Kad su u pitanju jesenski trendovi u svijetu ljepote, slojevite su frizure prvi izbor, a najnovija frizura za koju kažu da je nose cool djevojke i da za nju trebate znati ako razmišljate o jesenskoj promjeni je "The Sachel".

Riječ je o "hibridnoj" frizuri koja je miks dva vrlo popularna reza, shag i Rachel frizure, a već ga nose poznata imena čiji stil uvijek dođe u fokus, kao što su Miley Cyrus, Suki Waterhouse i Billie Eilish. Frizura se ističe time što sadrži mnogo kratkih, "isprekidanih" slojeva oko tjemena koji služe za dodavanje volumena na vrhu. 

U slojevitu tehniku šišanja uključena je i Rachel frizura koja se vratila zahvaljujući vali nostalgije koji je doveo do toga da i garderobu i frizuru Rachel Green iz prijatelja "oživljava" generacija Z, kao i it djevojke poput Hailey Bieber i Kaie Gerber. Kultna frizura midi je dužine do ključne kosti, donosi mnogo slojeva koji su duži i padaju oko brade.

"The Sachel" je zapravo frizura u kojoj se spajaju shag i Rachel frizura, pojasnili su frizeri za Glamour, i dodali da je odlikuje opuštena "buntovnost" šišanja, s uglađenošću koju donosi frizura koju je popularizirala Jennifer Aniston kao Rachel u seriji "Prijatelji". Ako ste tijekom ljeta puštali kosu, frizeri kažu kako je jesen pravo vrijeme da isprobate modernu varijantu Rachel frizure.

Stručnjaci savjetuju da je modernizirate tako da pramenovi koji uokviruju lice budu nešto dulji, ali i dalje uključuju "isprekidane" slojeve. Za savršenu frizuru, ključan je korak i stiliziranje pa, kako biste kosi osigurali dinamiku, koristite sprej za teksturu. Prednost nove hit frizure je i što se može nositi na različite načine, pogotovo u kombinaciji sa šiškama - to mogu biti guste šiške, zatim "isprekidane" šiške duljine do pola čela za nešto odvažnije, u kombinaciji s pramenovima boje karamele ili s blunt vrhovima. 

 

Istaknula se na špici: 'Htjela sam izgledati malo drugačije. Ovaj put nosim sve vintage i second hand'

Balayage tehnika bojanja dobila je "update": Pramenovi izgledaju prirodno, a kosa sjajno i osunčano

'Većina ljudi u mojoj struci odijeva se u majice i traperice te nema dovoljno boja pa ja to nadoknađujem'

Nina Badrić blista u maloj bijeloj haljini: Zbog efektnih detalja, haljina ne prolazi nezamijećeno

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".