Vatreni Christian Louboutin nokti

Prepoznatljiva crvena potplata ovog luksuznog brenda glavna je inspiracija za najnoviju mini kolekciju Christian Louboutin lakova za nokte...
Vidi originalni članak

Najnovija kolekcija Christian Louboutin naziva "Neo- Crvenelakova za nokte inspirirana je prepoznatljivom crvenom potplatom a sadrži tri nove glamurozne nijanse. Nova poboljšana formula navodno je dovoljno pigmentirana da je dovoljan samo jedan sloj laka kako bi se postigla željena boja a osim toga ne sadrži štetne tvari koje u ostalim lakovima za nokte redovito pronalazimo. Klasična crvena blago šljokičasta nijansa "Jazzy Doll" oduševit će i najzahtjevnije,a sofisticirana crveno roza "Lady Peep" i jarka narančasto crvena "Edgy Popi" idealne su za ljeto pa ne sumnjamo kako će se unatoč paprenoj cijeni mini limitirana kolekcija vrlo brzo i rasprodati.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".