Vaša koža u centru pažnje

Vidi originalni članak

Nova Pep-Start HydroBlur Moisturizer je lagana hidratantna krema koja priprema vašu kožu za nanošenje make up-a i sakriva vaše nesavršenosti kože, kontrolira sjaj i dovodi vašu kožu u centar pažnje. Ova nova inovativna formula pruža matirajuću hidrataciju uz pomoć NOVE HydroBlur ™ tehnologije. Fine linije, bore i nesavršenosti u trenu nestaju, a vaša koža postaje baršunasto meka na dodir.

Pep-Start 2-in-1 Exfoliating Cleanser je brz i učinkovit spoj eksfolijacije i nježnog čišćenja kože u jednoj zgodnoj pink tubi. Okrepljujuća bez-uljna enzimska emulzija za čišćenje lica trenutno čisti i osvježava kožu, dok eksfolijacija kožu ostavlja mekom, zaglađenom I savršeno pripremljenu za brzo nanošenje pudera koji će izgledati besprijekorno. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".