Vanilla chai frizura najbolji je i najjednostavniji način da ove jeseni isprobate plavu boju kose

Najbolji pristup za postizanje nijanse vanilije chai je balayage tehnika isticanja, nakon koje slijedi toniranje onim hladnijim nijansama vanilije
Vidi originalni članak

Ne žele se svi riješiti svoje osunčane plave nijanse na kraju ljeta i toplijih dana. Uostalom, postizanje te savršene nijanse zahtijeva puno rada. Srećom, postoji jesenska boja koja pomaže zadržati te svjetlije pramenove tijekom hladnijih godišnjih doba: vanilija chai.

Čaj od vanilije više je od šalice s kofeinom koju jedva čekate naručiti kad dođe jesen, to će također biti vaša narudžba u frizerskom salonu. 

Vanilla chai je pepeljasto plava pomiješana s primjesama brinete i tamnih korijena. Ova plava boja, koju je prva osmislila koloristkinja Amy McManus iz @camouflageandbalayage, izgleda hladnije od svjetlijih pramenova koje viđamo u toplijim mjesecima. To je hrabar i zadivljujući kontrast između tamnijih korijena i ledenih pramenova u tonovima vanilije.

Stručnjaci također za Byrdie otkrivaju kako se ova mješavina plavih boja može pažljivo miješati kako bi se uskladila s tonom vaše kože, stvarajući ravnotežu koja naglašava i vaš ten i boju očiju.

Najbolji pristup za postizanje nijanse vanilije chai je balayage tehnika isticanja, nakon koje slijedi toniranje onim hladnijim nijansama vanilije. Zbog balayage tehnike koja je potrebna za ovaj look, posjet salonu je obavezan, a ne može se ponoviti od kuće. 

Bilo koji tip kose, boja ili tekstura može postići nijansu vanilije, ali postoji nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir. Kada razmatrate ovaj trend bojanja, imajte na umu da već postojeća plava boja kose dodatno olakšava postizanje željene nijanse. Prirodno tamna ili srednje plava kosa također može poslužiti kao odlična polazna točka za ovaj trend. Ako idete sa svjetlijim plavim pramenovima, bazu će prvenstveno trebati ublažiti i potamniti.

Završio je 80. Venecijanski filmski festival, a evo tko su bili najbolje odjeveni poznati
Tko je sve došao na veliki Diva Summer party, najviši tulum u gradu u hotelu Zonar
'Lažna' matičarka otkriva: Mladenci žele obred s više romantike i humora i zato nam najviše dolaze
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".