Valovi u kosi i dalje hit frizura, a popularni domaći frizer otkriva kako ih napraviti kod kuće

Mijo Majhen pravi je stručnjak za stiliziranje kose, a podijelio je tutorial za jednu od hit frizura koja je baš uvijek trendi
Vidi originalni članak

Valovi u kosi bili su i ostali jedna od najpopularnijih frizura. Najbolje, naravno, ispadnu kad ih rade frizeri u salonima, no u trenutačnoj smo situaciji, barem do otvaranja salona, prepuštene same sebi. Ovo je zapravo idealna prilika da naučimo raditi sve one frizure iz tutoriala uvijek gledamo, no nikako da se "bacimo na posao" - što zbog nedostatka vremena, što iz razloga da mislimo da naše vještine nisu dovoljno dobre. 

Međutim, ovo je idealna prilika da ih usavršimo, a u tome će pomoći i savjeti brojnih frizerskih stručnjaka koji svoje savjete dijele na društvenim mrežama. Među njima je i Mijo Majhen, frizer koji, između ostalog, stoji iza brojnih lookova na pistama Tjedana mode. On je na svojem Instagram-profilu podijelio odliačn tutorial za valove u kosi koji može pomoći da i kod kuće napravimo savršenu frizuru. 

U nastavku prenosimo osnovne korake, a cijeli proces možete pogledati na njegovom Instagramu.

  1. Dobro osušite kosu
  2. Skupite pramenove oko lica
  3. Kovrčanje počnite na stražnjem dijelu kose
  4. Uzimajte što deblje pramenove
  5. Pramenove uz lice kovrčajte lagano
  6. Kratkim šiškama nakovrčajte samo vrh
  7. Kosu pročešljajte prstima
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by mijo majhen (@mijomajhen) on

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".