A sad ozbiljno: Uživajte u ljetu, ali držite se zaštite od sunca i ovih savjeta!

Vidi originalni članak

Ma tko ne voli sunce? Uz ugodne zrake se odmaramo, rješavamo stresa i postižemo prekrasnu preplanulu put. Prije uživancije uvijek slijedi priprema, a uz dobar piling i depilaciju ne zaboravite na najvažnije, kvalitetne proizvode za sunčanje.

Probudite hormon sreće!
Malo serotonina uvijek dobro dođe. Zbog sunčanja, razine ovog hormona u našem tijelu rastu, što nas čini raspoloženima i opuštenima. Sunce će potaknuti i stvaranje vitamina D, zbog čega ga nećemo morati dodatno suplementirati.

Zaštitno mlijeko ili ulje?
Mlijeka za zaštitu od sunca najčešći su odabir, dok uljima već neko vrijeme sve više raste popularnost. Kakav god proizvod odabrali, važno je da kožu zaštitite i od UVA i od UVB zraka. Izvrstan primjer cjelovite zaštite omiljena je domaća Olival Sun linija proizvoda za odrasle, ali i djecu. Učinkovito brani kožu od cijelog spektra štetnog zračenja, a prirodno maslinovo ulje i kakao maslac ostavljaju je glatkom i mekom.

Odgovorite na potrebe kože
Ako je vaša koža osjetljiva na sunce i sklona alergiji, odgovarat će vam nježna SunMilk mlijeka. Nalaze li se ulja i inače u vašoj, ljetni adut pronaći ćete u Sun Oilé liniji ulja za sunčanje. Izvrsna kombinacija prirodnih ulja i zaštitnih UVA i UVB filtera otporna je na vodu, brzo se upija i potiče prirodno tamnjenje. Odaberite svoj faktor, zaštitite kožu pola sata prije polaska i uživajte u suncu!

Više o Olival Sun proizvodima za zaštitu od sunca doznajte na Facebooku, Instagramu i na www.olival.hr

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".