Uzbudljiva vijest

Svima nam se dogodilo da je naš omiljeni beauty proizvod, iz nama nepoznatog razloga, povučen iz prodaje...
Vidi originalni članak

Kultni proizvod američkog brenda Too Faced ovog se proljeća vraća u prodaju! Riječ je o svima dobro poznatom hidratantnom bronzeru za tijelo "Royal Oil". Ovaj proizvod dugo je bio apsolutni favorit publike ali i make up artista koji su ga rado koristili u backstageu. Ovo ulje, osim što istinski njeguje i hidratizira, zahvaljujući zlatnim šljokicama koži daje prekrasan zlatno brončani sjaj i kao stvoreno je za toplije dane koji su pred nama. 

Proizvod je dugo bio bestseller a onda je bez riječi povučen iz prodaje. No čini se kako Too Faced ipak sluša želje svojih potrošača pa ga je odlučio vratiti u prodaju, no samo kao limited edition proizvod. Royal Oil biti će dostupan od 5.travnja na njihovoj web stranici a cijena mu je $35.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".