Uzbudljiva suradnja opremit će vas za ljeto

Uskoro nam stiže i najnovija suradnja beauty brenda Becca i Jaclyn Hill... Jedva čekamo!
Vidi originalni članak

Popularna youtuberica Jaclyn Hill prošle je godine u suradnji s američkim brendom Becca Cosmetics kreirala vlastiti highlighter pod nazivom "Champagne pop". iako je proizvod prvobitno zamišljen kao limitirano izdanje zbog nevjerojatne popularnosti i ogromne potražnje kupaca ubrzo je postao sastavni dio linije a uz to i jedan od najprodavanijih proizvoda toga brenda.

Nakon dugog najavljivanja stiže nam i novi proizvod koji je ponovo rezultat iste suradnje. Ovog puta Jaclyn i Becca pripremili su nam cijelu paletu koja uključuje novi highlighter tri potpuno nove nijanse rumenila, paletu sjenila za oči i highlightere u kremi koji će, ne sumnjamo, biti "must have" proizvod ovog ljeta. Kolekcija će od 26. svibnja biti dostupna u Sephori no ne brinite. Ako ste se i vi zaljubili u neki od ovih proizvoda najavljeno je kako će oni uskoro biti dostupni i u online prodavaonicama Space NK i Cult Beauty koje dostavljaju u Hrvatsku! Mi smo spremno i nestrpljivo očekujemo taj trenutak , a vi?

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".