Uz Olival do čarobne kože i kose

Ljepota počinje od njegovane i zdrave kože, a put do nje olakšat će vam Olival.
Vidi originalni članak

Za vrijeme hladnijih dana koža nam je izrazito suha, a kako bi se što prije obnovila Olival je lansirao posebno mlijeko za tijelo.

Čarobno mlijeko novi je Olivalov proizvod sa sjajnom kombinacijom čak šest visokovrijednih prirodnih ulja lješnjaka, badema, jojobe, ruže, makadamije i argana. Mlijeko će odgovarati svakom tipu kože, pružiti joj mirisni hidratantni užitak te ju učiniti glatkom i sjajnom. 

Također, Olival brine i za vašu kosu, te u svojoj ponudi donosi šampon i ulje koji su spas za suhu i oštećenu kosu. Olivalov Avokadov šampon i ulje namijenjeni su njezi oštećene, suhe te obojane kose. Aktivne komponente šampona su avokadovo ulje i pantenol koje djeluju na kosu regenerirajuće. Ulje avokada bogato je vitaminima A, B, D, E i K, lecitinom i esencijalnim masnim kiselinama, smiruje i vlaži kožu te kosi daje svilenkasti sjaj, dok pantenol obnavlja vlasište te hrani vlasi prodirući duboko u korijen kose. 

Avokadov šampon možete kupiti u dm-drogerie markt, Kozmo, Bipa, Konzum, Spar, Kaufland, Plodine, KTC, Nama, Tommy, i bolje opskrbljene ljekarne.

 Avokadov šampon za kosu 27,90 kn

 Avokadovo ulje za kosu 28,90 kn 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".