Uz novi očaravajući miris Irresistible Givenchy, svijet je vaša pozornica: Isprobajte parfem kao stvoren za ljeto

2022. počinje novo poglavlje, s toaletnom vodom Fraiche
Vidi originalni članak

Novi očaravajući miris Irresistible Givenchy s magnetskim šarmom poziva nas da se prepustimo te nas privlači plesom s oslobađajućim vibracijama.

2022. počinje novo poglavlje, s toaletnom vodom Fraiche. To je koncentrat čistog zavođenja, a njegova živahnost je naelektrizirana. Blistaviji više nego ikad. Neodoljiva Givenchyjeva magnetska privlačnost podiže se na višu frekvenciju. Od sada se dijeli i izražava svugdje gdje pokret okuplja ljude s plesom, bilo gdje, bilo kada. Uzbudljiv potpis Eau de Toilette Fraiche poziv je da zablistate. Nema sumnje, mi smo neodoljivi!

U skladu sa svojom politikom društvene i ekološke odgovornosti pod nazivom “Dare to Reinvent”, Givenchy Parfums je predan ograničavanju svog utjecaja na okoliš. Kao takva, bočica Eau de Toilette Fraiche prva je u Irresistible liniji koja sadrži 11% recikliranog stakla. Stvorio ga je francuski proizvođač stakla koji nosi oznaku „Entreprise du Patrimoine Vivant (EPV)“, koja nagrađuje izvrsnost iznanje u proizvodnji samih bočica. Za kutiju Eau de Toilette Fraiche, Givenchy je također odlučio odabrati vrstu kartona čija vlakna potječu iz šuma s FSCTM certifikatom, odgovornim upravljanjem šumama te kontroliranim podrijetlom prema strogim ekološkim, socijalnim i ekonomskim standardima.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".