Uz nekoliko trikova do idealnog ruža!

Ne pristaje svakom licu svaki ruž!
Vidi originalni članak

Ruž za usne kozmetički je proizvod bez kojeg mnoge dame rijetko izlaze iz stana. Među najpopularnije ruževe svrstavaju se crveni i nude te oni pristaju svima, no opet treba biti oprezan s njihovim izborom. Prije svega, treba obratiti pozornost na oblik usana, ali i na cjelokupni ten. Donosimo nekoliko savjeta s kojima više nikad neće pogriješiti prilikom odabira ruževa

Prvenstveno, obratite pozornost na izgled usana i ovisno o tome jesu li one pune ili tanke, odaberite ruž. Tamne će boje pristajati punijim usnama, dok su svijetljiji ruževi bolji odabir za tanke usne.

Osim oblika usana, važno je pripaziti i na ten. Tamnijoj koži bolje pristaju tamnije nijanse crvene i smeđe, dok blijeda puta voli trulu višnju, boju vina te svijetlije nijanse smeđe i ružičaste. 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".