Uz Divu i Večernji poklanjamo Bocassy proizvode

Bocassy micelarna voda, tonik ili hidratantna gel krema.
Vidi originalni članak

Diva i Bocassy ponovno se udružuju u službi ljepote i zdravlja! Ako ste ovu odličnu priliku propustili prošli mjesec – ili jednostavno želite nadopuniti zalihe vrhunskim proizvodima – ne brinite se! Diva ponovno daruje! Svaka je žena diva, a dio svakodnevne rutine svake dive koja brine o sebi čišćenje je lica na kraju dana. Usto, nužna je i hidratacija kako bi koža zadržala svjež i mladenački izgled. Kako bi njega bila što učinkovitija, potrebni su kvalitetni proizvodi koji će osigurati odgovarajuću njegu. 

Zato i ovaj mjesec, točnije u subotu 13. 5., ne propustite u paketu Dive i Večernjeg lista dobiti na dar vrijedne Bocassy proizvode. Divu, magazin koji vjeruje da je svaka žena diva, možete u subotu kupiti na svim kioscima u sklopu Večernjeg lista. Na poklon možete pronaći Bocassy micelarnu vodu, koja će snagom hijaluronske kiseline i ružinog hidrolata temeljito ukloniti šminku, očistiti kožu i snažno je hidratizirati i njegovati, te Bocassy Tonique, biljni tonik s nevenom i zelenim čajem, koji uklonja višak nečistoće, regulira kožni tonus te dubinski njeguje kožu.

Također, u subotu ne propustite i Bocassy hidratantnu gel kremu, koja će zadržati maksimalnu vlažnost u vašoj koži, al i puno više od toga. U subotu 13.5. ne propustite svoj primjerak Dive u paketu s Večernjim listom za samo 14 kuna. Zablistajte uz Bocassy i istaknite divu u sebi! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".