Usne kao Kylie Jenner!

Kylie Jenner odlučila je stati na kraj nagađanjima o tome koju nijansu i koji brend koristi kako bi postigla pune usne kakve ima. Donosimo vam pogled na njezinu kolekciju make up-a za koju smo sigurni da će brzo pronaći obožavatelje!
Vidi originalni članak

Nakon što su protekle godine mnogi brendovi izbacili nove nijanse u svoje kolekcije inspirirane nijansom popularno zvanom Kylie Jenner lips sada imamo priliku probati nijanse smišljene od same Kylie. Do sada se nagađalo kako za iscrtavanje usana koje su joj donjele veliku medijsku eksponiranost koristi MAC olovke za usta u nijansi " Soar" i "Whirl". No misterij njenih usana riješen kada je priznala kako usne ipak puni - filerima! 

No unatoč tome ova popularna reality zvijezda objavila je na svom Instagram profilu vijest kako ćemo uskoro u prodaji vidjeti njezin "Kylie Lip Kit". Njezin kit sadrži zanimljive smeđe nijanse no i one klasične nude i roze nijanse. Sigurni smo kako će ova kolekcija postići veliki uspjeh!

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".