‘Upper East Side' nova je popularna nijansa plave kose koja neodoljivo podsjeća na 2000-e

'Upper East Side' plava odražava sofisticiranost i eleganciju koja je bila karakteristična za to razdoblje.
Vidi originalni članak

U svijetu boja kose, trendovi se neprestano mijenjaju, a nova sezona donosi osvježavajući hit - 'Upper East Side' plava, koja podsjeća na nezaboravnu estetiku 2000-ih godina. Ova nijansa plave kose postaje pravi modni statement, privlačeći pažnju ljubitelja stila i nostalgije za glamurom prošlih desetljeća.

'Upper East Side' plava odražava sofisticiranost i eleganciju koja je bila karakteristična za to razdoblje. Inspirirana modnim ikonama tog vremena, ova nijansa kombinira svjetlije i tamnije tonove plave, stvarajući bogatu i duboku boju koja zrači samopouzdanjem.

Innspirirana je nijansom koju su nosile osobe povezane s luksuznom četvrti New Yorka. Sastoji se od tamnijeg korijena uparenog sa svijetlim, toplim plavim bojama za frizuru koja izgleda tiho, skupo i samouvjereno. 

Ova boja nije samo za hrabre modne entuzijaste, već i za one koji žele eksperimentirati s izgledom inspiriranim ikonama poput Serene Van der Woodsen (Blake Lively) iz serije "Gossip Girl". 'Upper East Side' plava kosa može se prilagoditi različitim tonalitetima kože i stilovima odjeće, dodajući dozu razigrane sofisticiranosti svakodnevnom izgledu.

Ključno je osigurati da nema oštrih prijelaza boje na korijenu i da se neprimjetno stapa u svjetliju boju kose. Što se tiče tonova, oni trebaju biti topli i luksuzni (zlatna, medena, bež) naspram previše hladnih i čistih. 

Za one koji traže promjenu u svojoj boji kose, 'Upper East Side' plava pruža savršenu priliku za istraživanje jedinstvenog izraza. Osim toga, ova nijansa izvrsno se slaže s trendovima koji se vraćaju iz 2000-ih godina, čineći je savršenim dodatkom vintage stilu.

Vintage bordo haljina s potpisom Muglera i elegantna punđa: Hailey Bieber zna kako uvijek izgledati odlično
Klasika s pomakom joj tako dobro pristaje: Zgodna Eva oduševila nas je simpatičnošću i smislom za modu
Kate Middleton savršeno nosi 'ružni božićni džemper' na potpuno chic način

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".