Upoznajte novi brend svježe prirodne kozmetike inspiriran Mediteranom IMMORTELLA - Mediterranean beauty!

Ovoga ljeta priuštite sebi i svome tijelu nezaboravno i neodoljivo iskustvo uz handmade prirodnu kozmetiku inspiriranu prirodom i ljepotom Mediterana.
Vidi originalni članak

Nježan, a opet intenzivan miris smilja otkriti će u vama potpuno novi svijet i obogatiti vaše iskustvo prirodne kozmetike. Potpuno prirodni i dragocjeni sastojci korišteni u pripremi ovih divnih kozmetičkih proizvoda osiguravaju visoku kvalitetu i prekrasne rezultate na vašoj koži koja postaje svilenkasta, njegovana te jednostavno prekrasna.

Svaki proizvod ručno je izrađen s puno ljubavi u malenom laboratoriju u Makarskoj, a budući da se formulacije temelje na hladno prešanih biljnim i eteričnim uljima iz organskog uzgoja, proizvodi ne sadrže umjetna bojila, mirise, silikone ni parabene. Pripremite se za ljeto uz posebnu ljetnu ponudu Immortelle i izgledajte sjajno uz savršen brončani ten zahvaljujući ulju za brončanu put na bazi mrkve i oraha, a prekrasnu mekanu kožu i tamni ten održavajte Immortella losionom poslije sunčanja koji hidratizira i umiruje kožu nakon izlaganja suncu, te djeluje na produljene preplanulosti kože.

Osim neodoljivog ljetnog dvojca, dopustite da vas Immortella oduševi svojim proizvodima za lice:

- Tonik za lice 

- Serum za lice

- Krema za lice 

- Balzam za usne 

Od ostalih proizvoda za cijelo tijelo i lice pronađite:

- Cvjetnu vodicu smilja 

- Losion za tijelo 

- Suho ulje za tijelo 

- Krema za ruke 

Dostupno je i eterično ulje smilja, poznato po svom anti-age djelovanju, 100% prirodno i čisto organsko eterično ulje dobiveno destilacijom zlatnih cvjetova koji nikada ne venu. Smilje, nevjerojatno snažna biljka koja raste iz stijene, čiji cvjetovi nikada ne venu, sadrže tajnu prirodne ljepote – zlatno eterično ulje veličanstvenih svojstava. Osjetite na svojoj koži ljepotu i snagu prirode uz Immortella proizvode.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".