Upoznajte domaći kozmetički brend čiji su retinoli pravi hit: 'Kozmetiku proizvodimo u Hrvatskoj, namijenjena je i ženama i muškarcima'

Anita Mikulandra Švajger stoji iza brenda Aprive koji u svojoj kolekciji ima 11 proizvoda, a najpopularniji su retinoli i vitamin C
Vidi originalni članak

Želite li u svoj ormarić u kupaonici i kozmetičku torbicu dodati proizvode koji sadrže visoke i učinkovite koncentracije aktivnih sastojaka, bogatstvo nekomodogenih formula, a da ih pritom prati epitet clean i vegan, vrijeme je da obratite pozornost na hrvatski brend Aprive

Iza njega stoji Anita Mikulandra Švajger koja je svojim brendom željela ponuditi vrhunske proizvode koji jamče rezultat, a istovremeno su cjenovno pristupačni.

– Proizvodi su namijenjeni svima koji se žele brinuti o svojoj koži i koji dijele filozofiju clean, vegan dermokozmetike. Najčešće korisnice su samosvjesne žene koje znaju što kupuju jer su informirane i educirane. To su obično žene u dobi od 35 do 65 godina koje nemaju kompromisa, one znaju što žele od proizvoda i očekuju rezultat. To su žene koje poput mene, nemaju vremena i ne žele stajati ispred ogledala satima nanoseći sloj po sloj na lice, već žele bogate formulacije svakog proizvoda kako bi brzo postigle cjelovitu i djelotvornu njegu lica, u par minuta dnevno. U nešto manjem postotku muškarci također koriste naše proizvode – pojašnjava osnivačica brenda. 

Budući da je riječ o molekularno prilagođenoj kozmetici, proizvodi djeluju jednako na muškoj i na ženskoj koži:

– Prije tri godine, kada smo lansirali brend i pokrenuli online shop, prvi kupac nam bio je upravo muškarac. Imamo odlične povratne informacije od naših korisnika. Njegujemo i održavamo komunikaciju s našim kupcima, a najviše komentara dobivamo vezano uz rezultate! Rezultat ih najviše oduševi... A i nas, kad nam se vrate s dojmovima nakon korištenja! Rezultati se najbolje vide na koži koja ima probleme. Od tinejdžera koji se bore s prištićima i aknama do žena i muškaraca srednje i zrele, koji žele usporiti starenje kože.

Aprive linija donosi 11 proizvoda koji djeluju na rješavanje problema starenja, akni, mitesera, masne, suhe i dehidrirane kože, hiperpigmentacije... Aprive je spoj medicinskog znanja i visoko aktivnih prirodnih sastojaka pa u formulama koriste sastojke poput AHA i BHA kiselina, retinola, vitamina C, ceramida, hijaluronske kiseline, antioksidansa, peptida i drugih aktivnica koje imaju klinički dokazano djelovanje.

Kupce oduševljava činjenica što se cjelokupni proces proizvodnje odvija u Hrvatskoj. Sve je proizvedeno u Zagrebu, osim ambalaže koju uvoze:

– Okupljamo vrhunske stručnjake u svojim područjima. Kao kod svake proizvodnje, prisutno je mnogo faza prije nego proizvod ugleda svjetlo dana. Od osmišljavanja formulacije za rješavanje određenog problema kože, nabavke sirovima, raznih faza testiranja svakog proizvoda, njegovog usklađivanja s najvišim EU standardima, po kojima su svi Aprive proizvodi izrađeni, pa do pripreme i tiskanja ambalaže te samog punjenja i pakiranja. Proizvodi se mogu kupiti na našem web shopu www.aprive-cosmetics.com.

Pitali smo Anitu i može li izdvojiti svog favorita. Za nju su to retinoli jer, govori za Divu, kod proizvodnje retinola vidi se majstorstvo formulacija nekog brenda pa je na njih iznimno ponosna.

Što se tiče favorita među kupcima, Anita ističe tri najnovija proizvoda s tri različite koncentracije retinola:

– Jedan je namijenjen početnicima čija koža još nema razvijene retinolske receptore, drugi iskusnima, a treći onim 'zakačenima' za retinol. Inception 0,3%, Skilled 0,5% i Master 1% pokazuju izvrsnost u izradi formulacija, a naši korisnici su to prepoznali. Koristimo najnoviju NLC tehnologiju mikroinkapsuliranja retinola, a to je poseban sustav dostave čistog retinola koji jamči najbolji rezultat! Formule su doista potentne. Navedenom tehnologijom, tj. kontroliranom dostavom retinola u mikrokapsulama, smanjuje se iritacija i suhoća kože (koji su uobičajene nuspojave retinola) te se sprječava prodor kisika do retinola, kako ne bi došlo do njegove razgradnje. Drugim riječima, postiže se iznimna stabilnost i efikasnost aktivne tvari te osigurava konzistentna djelotvornost proizvoda tj. najbolji rezultat djelovanja.

Osim retinola, među najprodavanijim Aprive proizvodima, svoje je mjesto našao i Vitamin C serum koji sadrži visokih 15% vitamina C, zatim feruličnu kiselinu, vitamin E i druge aktivnice.

One u sinergiji vidljivo smanjuju bore i djeluju kao esencija za blistav i odmoran ten. Klijentice ga, naglašava Anita, jednostavno obožavaju. 

Za kraj Anita, je s nama podijelila i najbolji savjet o ljepoti kojeg je dobila.

– Dobila sam mnoge korisne beauty savjete, ali najznačajniji i osobni je da se ljepota i zdravlje kože grade iznutra, a u kombinaciji s pravim preparatima možemo izvući njezin maksimum – poručila je.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".