Umjesto klasične nude nijansa ruža, naše političarke za izbornu noć birale odvažne i jarke boje

Umjesto klasičnih i suzdržanih tonova, mnoge su političarke odlučile za odvažne i jarke boje kako bi istaknule svoju pojavu na izbornoj večeri.
Vidi originalni članak

Izborna noć nije samo prilika za političke promjene, već i za odvažne modne kombinacije mnogih političarki. Drugačije nije bilo ni ove godine kada je među našim političarkama prevladavala ružičasta boja, a i kod izbora šminke došlo je do promjena,

Umjesto klasičnih i suzdržanih tonova, mnoge su političarke odlučile za odvažne i jarke boje kako bi istaknule svoju pojavu na izbornoj večeri. Nijanse poput crvene, ružičaste i jakih tamnih tonova dominirali su modnim izborima, stvarajući energičnu i samopouzdanu atmosferu.

Dalija Orešković tamnoplavu je kombinaciju dovršila vječnim beauty klasikom, ružem u jarko crvenoj boji.  Crvena boja tradicionalno simbolizira snagu i odlučnost, a crveni ruž kultni je odabir za sve svečanije i elegantnije prigode.

Altana Hodžić, supruga SDP-ovog zastupnika Peđe Grbina, također se odlučila za crveni ruž koji je sjajno nadopunio crno-bijelu kombinaciju te odgovarao uz detalj crvene ruže oko vrata.

Zastupnica iz Možemo!, Ivana Kekin, nastavila je trend crvenih ruževa na izbornoj noći. Uz bijelu košulju i crne hlače, posebno se isticala odabirom odvažne i jarke nijanse ruža.

Prva dama prof. dr. sc. Sanja Musić Milanović sivu kombinaciju je zaokružila vječnim crvenim ružem, omiljenim beauty saveznikom kojeg volimo nositi u svim prigodama, a Musić Milanović često imamo priliku vidjeti kako upravo njime nadopuni cijeli stajling. 

Fani Kerum prošetala je neke od omiljenih dizajnerskih komada u svojoj pastelno ružičasto-crnoj kombinaciji, no za ruž je odabrala tamno ružičastu nijansu koja je dodala dozu dubine cijelom stajlingu.

Što su naše političarke odabrale za izbore prije 4 godine? Glasovac i Peović crvene nijanse, a Selak uzorke
Prevladavala su tamnoplava odijela i klasični poslovni stajlinzi: Evo što su političari nosili tijekom izborne noći
Top zanimljivog kroja i vječni proljetni klasici simpatičnoj djevojci stoje kao saliveni

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".