Umiruje kožu i smanjuje pojavu mitesera i prištića: 'Ovaj bi se proizvod trebao zvati čarobnjak u bočici'

Nekoliko proizvoda s potpisom Paula's Choice postali su pravi viralni hitovi, a među njima je i Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, kemijski piling za kojeg kažu da ima moć umanjiti pojavu prištića i mitesera.
Vidi originalni članak

Paula's Choice brend je koji beauty entuzijastice u posljednje vrijeme jednostavno obožavaju zbog formulacije njihovih proizvoda, potpune transparentnosti i cruelty free filozofije. S godinama su postali brend čiji proizvodi daju odlične rezultate u njezi kože, a visoko učinkovite formule pri kojima se vodi računa da se ne ugrožava okoliš, kao i da se ne proizvodi ne testiraju na životinjama, smjestile su ih u sam vrh beauty industrije. Posebni su i po tome što su njihovi proizvodi većinom dostupni online, dok su fizičkim putem dostupne tek u posebno odabranim trgovinama, a među njima je i Opposite, nedavno otvorena trgovina u zagrebačkoj Draškovićevoj trgovini, iza koje stoji Jelena Skendžić, osnivačica domaćeg beauty brenda Skintegra. 

Nekoliko proizvoda s potpisom Paula's Choice postali su pravi viralni hitovi, a među njima je i Paula's Choice Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, kemijski piling za kojeg kažu da ima moć umanjiti pojavu prištića i mitesera. 

Kako smo ranije pisali, eksfolijacija u slučaju AHA kiselina označava ljuštenje, odnosno nježno uklanjanje odumrlih stanica kože s njezine površine, za razliku od BHA kiselina, koje prodiru nešto dublje u pore. 

- Eksfolijacija rezultira svježijim, ujednačenijim, glađim tenom zdravijeg izgleda i sjaja - rekla je ranije za Divu Sara Jerman, brend menadžerica hrvatskog kozmetičkog brenda Olival. Spomenuti proizvod brenda Paula's Choice sadrži salicilnu kiselinu, a postao je hit i zahvaljujući TikToku, gdje korisnici hvale njegovu učinkovitost. Idealan je za mješovitu i masnu kožu, a u svojim formulacijama ne sadrži bojila i umjetne mirise. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ovaj je proizvod hit i na Amazonu, gdje ima više od 28 tisuća recenzija, od čega je 75% korisnika proizvodu dalo čistu peticu. 

- Ovaj bi se proizvod trebao zvati čarobnjak u bočici. Kad ga koristim na svojoj prilično suhoj koži, potpuno je transformira te ona više nije iziritirana. Piling smanjuje crvenilo, umiruje kožu, čisti je i preko noći daje jako lijep sjaj - piše u jednom od komentara na Amazonu, uz objašnjenje da treba biti oprezan prilikom korištenja te uvijek u rutinu ubaciti i SPF.

- Ovaj proizvod, kao i većina ostalih, odlično funkcionira ako znate kako ga koristiti - piše u recenziji pa je svakako dobra ideja, prije korištenja posavjetovati se sa stručnjakom, pogotovo ako imate izrazito osjetljivu kožu. 

- Ovaj je proizvod čudesan! Koristim ga samo tjedan dana i već mogu vidjeti velike razlike na koži, on je doslovno rješenje za probleme s kožom. Dajte mu priliku i zahvalite mi kasnije. Sviđa mi se kako koža izgleda glatko, kao da koristim neki "filter" - napisala je još jedna zadovoljna korisnica. 

Osim na Amazonu i u Oppositeu, proizvode s potpisom brenda Paula's Choiceo pronašli i na web shopu Superskin.hr, gdje je cijena kemijskog pilinga 270 kuna i trenutačno je dostupan za kupnju. Proizvod je dostupan i na službenoj stranici brenda, kao i na web shopovima Cult Beauty i Net a Porter.

U galeriji pronađite još proizvoda s kiselinama koji će pomoći koži da se brže regenerira

Peel Re-new AHA krema za normalnu do masnu kožu, afroditacosmetics.com, 50 ml 154 kn The Ordinary Lactic Acid 10% + HA, douglas.hr, 30 ml 55 kn The Ordinary Mandelic Acid 10% + HA, douglas.hr, 30 ml 55 kn Skintegra Lumion, superskin.hr, 100 ml 190 kn Skeyndor MyMask Fruit Jam maska, ljekarne, 50 ml 200 kn Revolution Skincare Skincare 30% AHA + BHA Peeling Solution, lijepa.hr, 30 ml 95 kn Paula's Choice Resist Advanced Smoothing Treatment 10% AHA, lijepa.hr, 30 ml 310 kn Novexpert Trio ZN noćni piling losion, ljekarne, 100 ml 195 kn Novaderm AHA losion za lice, ljekarne, 140 ml 42 kn NeoStrata Resurface pjena za čišćenje, notino.hr, 125 ml 247 kn La Roche-Posay Effaclar Duo [+], ljekarne, 40 ml 128 kn Eucerin Hyaluron-Filler Night peeling serum, ljekarne, 30 ml 220 kn Institut Esthederm Intensive AHA Peel Gentle Serum, notino.hr, 30 ml 517 kn Elemis Superfood AHA Glow Booster, douglas.hr, 9 ml 259 kn Dermalogica Rapid Reveal Peel, dermacare.hr, 3 ml 70 kn Dermacosmetics Multi-Effect AHA-BHA Exfoliating Toner, douglas.hr, 200 ml 309 kn Dr. Stribor Brusnica & Limun Serum s voćnim kiselinama, ljekarne, 30 ml 180 kn Mayam AHA, 30 g 60 kn

 

Čipkasta suknja kakvu nosi lijepa ekonomistica zvijezda je špice, a kombinirala ju je na malo drugačiji način
Frizeri savjetuju da se ovog proljeća okrenemo slojevitim frizurama koje pristaju svakom obliku lica
Desert koji će se svima svidjeti: Napravite kolač s jagodama za kojeg će se tražiti komad više
Domaći modni dizajner preferira eleganciju umjesto sportskog stila: 'Ove kaubojke volim jer su ružičaste i lakirane'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".