Ulola predstavila novu liniju krema i seruma za kožu

Vidi originalni članak

KREMA ZA VRAT I DEKOLTE s ekstraktom shiitake gljiva ACTIFCOL™

ULOLA SERUM ZA LICE iz linije YOUNG BUSINESS WOMAN: Moćan hidratacijski booster s peptidom Diffuporine®

ULOLA predstavlja serum za lice iz nove linije YOUNG BUSINESS WOMAN - hidratacijski booster s aktivnim sastojkom peptidom Diffuporine®. Diffuporine® je peptid koji pomaže vlažnost iz dubljih slojeva kože vezati za površinski sloj čime se pojačava vrlo intenzivna hidratacija kože. Ima i ulogu stvaranja zaštitne barijere kože te ju tako štiti od vanjskih čimbenika te pomože i sintezi kolagena. Serum sadrži i cijeli kompleks ovlaživača Hygroplex. Bogati miks kvalitetnih sastojaka serum za lice YBW čini posebnim i vrlo snažnim hidratacijskim boosterom koji vlaži i osvježava kožu izloženu stresu i brzom načinu života.

ULOLA serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe

ULOLA serum za problematičnu kožu s ekstraktom vrbe namijenjen je svim tipovima kože i osobama razne dobi kojima je zajednička želja zdrava i čista koža bez akni, prištića i mitesera. Serum sadrži ekstrakt vrbe, prirodni eksfolijant zbog sadržaja salicilne kiseline te pri svom djelovanju skida površinski sloj kože prodirući duboko u pore čisteći ih. Kako ne bi isušivao kožu, serumu je nadodan i Hygroplex, kompleks ovlaživača koji smanjuje isušivanje kože. Serum je prozirna tekućina, bez ikakvog posebnog mirisa, pakirana u tamnoj, staklenoj bočica od 30 ml s kapaljkom radi preciznog doziranja.

ULOLA YOUNG BUSINESS WOMAN linija: krema s kofeinom i ginsengom

ULOLA predstavlja kremu iz linije YOUNG BUSINESS WOMAN, svoju novu dnevnu kremu za lice s kofeinom i ginsengom. Kofein ima odličan učinak na samu strukturu kože. Jak je antioksidans, potiče cirkulaciju krvi radi čega koža djeluje svježije i kapilare čini manje vidljivima. Krema pomoću ovog sastojaka pomaže hraniti kožu ne ostavljajući je „masnom“. Ekstrakt korijena ginsenga i vitamin E koži pomažu obnoviti stanice, povećati čvrstoću i elastičnost te vratiti energiju. Krema je namijenjena aktivnim ženama u životnoj dobi od 20 do 40 godina koje žele izgledati svježije i odmorenije.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".