Ukrotite svoju 'mladu kosu' na jedan potpuno drugačiji način

Vezanje visokog repa više nema nikakve prepreke
Vidi originalni članak

Nova, mlada kosa, ili popularno 'baby hair', predstavlja pravu malu muku svim ženama koje je imaju. Iako raste po cijelom tjemenu, najviše je ima tamo gdje je najuočljivija, na granici početka kose i čela, pa je tako onima koji imaju puno mlade kose vezanje visokog repa ili punđe među zadnjim opcijama, a još ako vam ponestane preparata koji će ukrotiti te nestašne vlasti, pravi je smak svijeta

Nejednakih duljina i različitih oblika predstavljaju pravi izazov za stiliziranje. Uglavnom se trudimo priljubiti ih što čvršće uz ostalu kosu i maknuti ih s čela, no poznate dame poput J Lo i Rihanne, ali naše influencerice Dore Predojević, vrlo ih često jednostavno ostave čelu da se same formiraju, a neke ih čak namjerno stiliziraju tako da budu što istaknutije. 

Ako se pak odvažite na smjeliju varijantu stiliziranja 'baby haira' tako da krase vaše čelo, Instagram blogerice pomoći će vam pri upuštanju u tu avanturu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jasmine Brown (@jasmeannnn)

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".