U tri koraka do lijepe i njegovane kože

Toplija godišnja doba zahtijevaju i drugačiju njegu kože...
Vidi originalni članak

Proljeće traje već neko vrijeme, a, ako ste i dalje u zimskoj beauty rutini, krajnje je vrijeme da je promijenite. Promjena ne mora biti drastična, dovoljno je tek zimske proizvode zamijeniti onim laganijima...

1. Piling i hidratizacija kože

Bez obzira na godišnje doba, piling kože najvažniji je korak u njezinoj njezi. Njime se uklanjanju odumrle stanice kože te ona postaje glađa i čvršća. Također, zahvaljujući pilingu koža će se uravnotežiti te će tamnjenje biti jednostavnije i uspješnije. Osim pilinga, nezaobilazna je i hidratizacija. Osim uobičajenih krema, u hidratizaciji će vam najbolje poslužiti ulja, primjerice sjemenki marelice ili jojoba. 

2. Uporaba proizvoda sa zaštitnim faktorom

Iako nam se čini da sunce još uvijek nije dovoljno jako, proljeće je krajnje vrijeme u kojem treba početi koristiti kremu sa zaštitnim faktorom. Kako vam koža ne bi brže starila zbog pretjeranog izlaganja suncu, savjetujemo korištenje kreme s minimalnim zaštitnim faktorom 20. 

3. Uporaba laganijih proizvoda

U proljeće je najbolje pustiti kožu da diše. Zaboravite na kreme s bogatim formulacijama i teške pudere, već birajte one laganije, poput BB ili CC kreme. Koža će vam biti zahvalna jer će konačno prodisati, a i vi ćete se osjećati bolje! 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".