U trgovine je stigla nova maskara koja bi mogla gurnuti s trona trend stavljanja umjetnih trepavica

NYX Professional Makeup predstavio novu liniju maskare WORTH THE HYPE
Vidi originalni članak

Brojne blogerice, influencerice i youtuberice iz Hrvatske, Srbije i Bugarske prisustvovale su predstavljanju novog hit proizoda s potpisom NYX Professional. Oni su svojim aktivnim sudjelovanjem i prijedlozima postali partner ovog beauty brenda, a rezultat suradnje je nova linija maskare pod imenom "Worth the Hype".

Nova populacija samoukih i digitalno potkovanih make up umjetnika i fanatika za ljepotu jako je brzo usvojila prednosti ove maskare za koju kažu da je svojim kvalitetama i performansama apsolutno vrijedna imena. Najnovija NYX Professional Makeup maskara, sudeći po njihovim selfijima, tutorijalima i snapovima, ozbiljno prijeti trendu nošenja umjetnih trepavica.

Tajna ove maskare skriva se u četkici koja je dizajnirana tako da savršeno pokriva i najmanje trepavice u kutevima - one se u trenutku nanošenja raščešljavaju, a dodatnim se nanošenjem stvara dojam izduženosti kakav nastaje i korištenjem nadograđenih trepavica. 

S obzirom na sve njezine karakteristike, idealna je za svakodnevnu uporabu, neovisno o tome radi li se o profesionalcima ili početnicima u šminkanju. Odličan je izbor i za osobe s osjetljivim očima jer u sebi sadrži ulje jojobe. 

Svoje oduševljenje prema maskari nije mogla sakriti ni šminkerica Ena Jović koja je izjavila: 

Ja sam netko tko se zaista rijetko odlučuje isprobati novitete, barem što se maskara tiče. Naziv ove maskare privukao me da ju isprobam i procijenim je li pretenciozan. Već poslije nekoliko nanošenja shvatila sam da s WORTH THE HYPE maskarom dobijam sve što od maskare i očekujem. U kratkom vremenu vrlo lijepo izvuče trepavice, odlično je nadogradiva novim slojevima, postojana je i ne stvara grudice tijekom dana. A najviše mi se sviđa što ju navečer lagano uklanjam uz samo par poteza čišćenja micelarnom vodom.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".