U trendu je frizura koju bi obožavale i Rachel Green i Brigitte Bardot: Donosi volumen i dinamiku i pristaje raznim dužinama

Frizeri ističu kako je frizura inpisirana šezdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća, a kombinira dva popularna trenda koja volimo već desetljećima.
Vidi originalni članak

TIjekom ljeta, među frizurama se istaknula tzv. the Sachel, frizura koja je efektan mix shag frizure i frizure koju je popularizirala Rachel Green u seriji "Prijatelji". kako nam dolaze hladniji dani, tako se u svijetu kose sve više govori o još jednom "hibridu" frizura, u kojem ponovno glavnu riječ ima frizura kakvu je Jennifer Aniston nosila u prijateljima.

Riječ je o tzv. frizuri "the Brachel", odnosno frizuri koja je miks onih koje su nosile Rachel Green u popularnoj seriji i Brigitte Bardot. Frizeri za Glamour ističu kako je frizura inspirirana šezdesetim i devedesetim godinama prošlog stoljeća, a kombinira dva popularna trenda koja volimo već desetljećima. Radi se o šiškama Brigitte Bardot iz šezdesetih i slojevitoj frizuri Rachel Green koja nas vraća u devedesete godine prošlog stoljeća. 

Lice uokviruju dugačke šiške koje se popularno nazivaju "zavjesa-šiškama", a proslavila ih je ikona stila, Brigitte Bardot. Kosi dodaju lijepu teksturu i ističu obrve i jagodice. S druge strane, ostatak kose raspoređen je u slojeve na koje bi i, piše Glamour, sama Jennifer Aniston bila ponosna. Voluminozna kosa, odrezana do ramena, donosi dašak devedesetih godina i ponovno u fokus stavlja dobro poznati "kroj" frizure. 

Ako razmišljate o ovakvoj frizuri, stručnjaci naglašavaju da budete svjesni kako ćete neko vrijeme morati odvojiti za stiliziranje kose. The Brachel frizura poklopila se s trendom povratka fenirane kose, a upravo najbolje izgleda kad se stilizira sušilom za kosu, u kombinaciji s okruglom četkom. Jedno je jasno - u fokusu su volumen i dinamika, a prednost frizure je što funkcionira na raznim duljinama, pa kosu možete ošišati na lob ili, ako želite nešto odvažnije, uvijek popularan bob. 

Frizerka pokazala kako ćete znati jesu li vrhovi ispucali i koliko točno kosu treba skratiti

 

'Dolazim iz Hong Konga, došao sam turistički u Hrvatsku i baš mi se sviđa. Lolita stil nosim već 10 godina'

Kako tretirati tanku kosu? Savjetnica iz zagrebačkog salona donosi savjete: 'Jednostavno i brzo rješenje je - odrežite je!'

Klasika dugo nije izgledala ovako dobro: Cipele i kaput kakve bira simpatična Ella nikad ne izlaze iz mode

Ella Dvornik, Kristina Burja i Zrinka Bubanović kao inspiracija za vikend-outfite: 'U crnom se osjećamo moćno!'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".