U trendu je frizura kakvu je Cindy Crawford nosila devedesetih; super je odabir za svečane prigode

Ovakva frizura ima glamurozan prizvuk pa je kao stvorena za svečane i formalne prigode ovog ljeta, ali i u nadolazećoj jeseni. Već ju je isprobala i Kendall Jenner koja s njom izgleda jako elegantno.
Vidi originalni članak

Trendovi iz prošlosti ponovno se vraćaju, a osim u modnom, možemo ih vidjeti i u beauty svijetu. Tako se ponovno nosi voluminozna kosa kakvu su devedesetih godina prošlog stoljeća popularizirali supermodeli poput Cindy Crawford. Zahvaljujući cikličkom karakteru svih trendova i devedesetima koje su poznate po feniranju kose, opet se vraćamo volumenu i raskošnoj fen-frizuri

Ovakva frizura ima glamurozan prizvuk pa je kao stvorena za svečane i formalne prigode ovog ljeta, ali i u nadolazećoj jeseni. Već ju je isprobala i Kendall Jenner koja s njom izgleda jako elegantno.

Luke Hersheson, jedan od najboljih londonskih stilista kose, za Glamour je predvidio veliku popularnost volimunoznoj fen-frizuri, rekavši kako misli da se vraćaju dugačke kose koje zahtijevaju i više stiliziranja. Dodaje kako je to posljedica lockdowna i cijele situacije pa mnogi žute za više stiliziranja i sređivanja. Upravo tu u prvi plan dolaze frizure koje su obilježile devedesete godine - kosa je bila izrazito fenirana i "podignuta", a funkcionalnost i praktičnost pali su u drugi plan pa je na prvo mjesto došal glamurozan izgled. 

Ovakve su frizure nosile i supermodeli pa smo je tako imali prilike vidjeti na Cindy Crawford, Naomi Campbell, Kate Moss, Christy Turlington, Tyri Banks..., pa njihovi lookovi mogu i ove sezona poslužiti kao izvrsna inspiracija. Frizer je na primjeru Kendall Jenner pojasnio do kakve je promjene u stiliziranju došlo. Godinama je, kaže, prednji dio kose bio ravniji, bez mnogo volumena, no sad se opet stavlja naglasak na velike kose, kako iza, tako i naprijed. Za postizanje takvog looka, najbolje je koristiti velike, okrugle četke kako bi se željeni izgled postigao feniranjem šiški i pramenova koji uokviruju lice. 

 

Na špici dugo nismo vidjeli ovako efektnu haljinu: Lijepa dama nosi je uz tenisice koje trendseterice obožavaju

Mala bijela haljina i efektna torba super su spoj: 'Smijali su mi se kad sam je kupila, ali svejedno je obožavam'

Jednostavan TikTok trik s kojim ćete napraviti savršenu razbarušenu punđu za manje od 10 sekundi

Četka za kosu koja je osvojila internet: Suši kosu i divno je stilizira pa je rezultat kao kod izlaska iz salona

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".