U potrazi ste za savršenim parfemom kao darom za Valentinovo? Za ove kažu da odlično podižu raspoloženje

Stručnjaci kažu kako se cvjetne note vrlo često povezuju sa srećom, a ruža, jasmin i neroli jako su popularan odabir
Vidi originalni članak

Parfem je jedan od onih univerzalnih darova koji je uvijek dobra ideja. Bez obzira na to o kakvoj se prigodi radi, parfem će dragoj osobi izmamiti osmijeh na lice, pogotovo ako znate kakve mirise preferira. Također, parfem je sjajan dar jer nas mirisi uvijek podsjećaju na drage trenutke pa ćete omiljenim parfemom zasigurno stvoriti nove ili probuditi postojeće uspomene

Ako želite darovati parfem, ali nemate ideje koji biste odabrali, donosimo listu parfema za koje kažu da su odličan odabir za različite ukuse, a uz to odličnu podižu raspoloženje. To je, naravno, individualno pa će pojedini miris potaknuti dobro raspoloženje ovisno o tome na koju uspomenu podsjeća. Ipak, kako kažu stručnjaci za WhoWhatWear, cvjetne se note vrlo često povezuju sa srećom, a ruža, jasmin i neroli jako su popularan odabir. 

Stoga, ako ovog Valentinova želite napraviti mali odmak od klasike i riskirati pa osobu iznenaditi nekim netipičnim mirisom koji će se istaknuti u kolekciji, izaberite jedan od parfema koje predlažemo u nastavku. Također, zašto i sami ne biste isprobali nešto novo pa povodom Dana zaljubljenih počastili sami sebe. 

Neki od mirisa koje smo izdvojili, poput Escentric Molecules 01, miriši drugačiji na svakoj osobi i po tome je uistinu poseban. Ipak, na svakome je on i dalje jako prepoznatljiv, a najistaknutije su svježe note. Tu je i jedan od popularnijih mirisa, onaj svježe oprane posteljine kojeg mnogi traže u parfemima, a pronaći ćete ga u Replicinom parfemu brenda Maison Margiela. Od mirisa izdvajamo i Hermesov parfem koji, uz cvjetne note, sadrži i đumbir, zbog čega je uistinu poseban. Tu su i nešto pristupačniji prijedlozi poput Zarinog i parfema s potpisom Elizabeth Arden, a sve naše prijedloge pogledajte u galeriji.

Zara Fleur D'Oranger Tom Ford Sole di Positano Eau de Parfum Tiffany & Co. Eau de Parfum Maison Margiela Replica Lazy Sunday Morning Eau de Toilette Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau De Parfum Jo Malone London Basil & Neroli Cologne Hermès Twilly d'Hermès Eau de Parfum Guerlain Aqua Allegoria Passiflora Eau de Toilette Escentric Molecules Molecule 01 Elizabeth Arden Elizabeth Arden White Tea Wild Rose Eau de Toilette Diptyque Essences Insensées Byredo Sundazed Eau de Parfum

Lijepa brineta prava je majstorica spajanja nespojivog; gradom je prošetala u najpopularnijim čizmama sezone
Jeste li isprobali korektor za kojeg kažu da savršeno prekriva podočnjake i nepravilnosti, a košta svega pedesetak kuna?
Što se događa ako zaspimo s mokrom kosom i je li dobra ideja svezati rep tijekom noći? Evo što kažu stručnjaci
Za ovu jednostavnu, ali efektnu frizuru kažu da će u 2021. doživjeti još veću popularnost

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".