U potrazi ste za novom maskarom? Razmislite o ovima, najprodavanije su na Amazonu

Svaka beauty ljubiteljica zna da nije lako pronaći idealnu maskaru, no u potrazi bi vam mogli pomoći bestseleri s Amazona
Vidi originalni članak

Kad su u pitanju najpopularniji beauty proizvodi, maskara drži visoko mjesto među najtraženijima i najprodavanijima. Možda su jedno vrijeme bile pomalo pale u drugi plan zbog popularnosti umjetnih trepavica, no kako se naglasak ponovno stavlja na prirodni izgled, tako su maskare (ponovno) hit.

Kako smo i ranije pisali, najpopularnije su one koje obećavaju volumen pa maskare s takvim formulacijama u svojoj ponudi ima gotovo svaka kozmetička kuća, no uvijek se mučimo s istim - kako u moru maskara odabrati onu idealnu? Iza svake beauty entuzijastice stoji nebrojeno mnogo maskara koje su isprobale u potrazi za onom savršenom, a za neke traganje i dalje nije gotovo.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Potraga za idealnom maskarom nije jednostavna jer taj omiljeni pomagač za wow-pogled u kozmetičkoj torbici mora zadovoljiti mnogo kriterija. Neke će žene pozornost obratiti na četkicu i dlačice, druge neće htjeti da je maskara "premokra", neke će htjeti da umjesto volumena daju maksimalno uvijanje trepavica... A tu je onda i cijena zbog koje su mnogi u potrazi upravo za drogerijskim maskarama čije su cijene mnogo pristupačnije od onih luksuznih brendova. U potrazi uvijek volimo poslušati savjete prijateljica i vizažista, no sad smo savjet potražili na Amazonu, gdje smo pogledali koje su najprodavanije, odnosno najbolje ocijenjene maskare.

Među hit maskarama našle su se, između ostalih, one s potpisom Essencea, Maybellinea, L'Oreala, ali i neke manje poznate koje u našim drogerijama nisu dostupne, no možete ih pronaći na web shopovima. Popis 10 najprodavanijih donosimo u nastavku:

1. essence | Lash Princess False Lash Effect Mascara | Gluten & Cruelty Free

2. Maybelline Lash Sensational Sky High

3. essence | Lash Princess False Lash Waterproof Mascara | Vegan & Cruelty Free

4. Maybelline Lash Sensational

5. L'Oreal Paris Voluminous Makeup Lash Paradise

6. L’Oreal Paris Makeup Voluminous Original Volume Building

7. Covergirl Lash Blast Volume

8. Vivienne Sabó Paris - Classic French Mascara Cabaret Premiere

 

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".