U ožujku 2019. prestala je bojati kosu i sada pušta sijede, a cijeli proces dokumentirala je na Instagramu

Julie kaže kako joj je bilo dosta prekrivanja korijena svakih 10 do 15 dana, a kad je ugledala svoju prirodnu boju kose prvi put nakon 30 godina, pomislila je kako tako sijeda, točnije bijela boja kose nije nimalo loša.
Vidi originalni članak

Uvijek volimo vidjeti dobru transformaciju frizure ili boje kose, ali Julie koja se na Instagramu nalazi iza imena @whitesalright, odlučila se za pomalo drugačiju promjenu koja je započela u ožujku 2019. godine, a i dalje traje.

- Odlučila sam pustiti prirodnu kosu jer se boja više nije primala za vlas. Kad bih se bojala, bila je "prozirna", a jedini način za prekrivanje korijena i sijedih bio je da idem u još tamniju nijansu - ispričala je Julie za Allure. Njujorška frizera Rachel Bodt potvrdila je da sijeda kosa može biti jako nezgodna za bojanje, vrlo "tvrdoglava" kad je u pitanju farbanje. 

Julie kaže kako joj je bilo dosta prekrivanja korijena svakih 10 do 15 dana, a kad je ugledala svoju prirodnu boju kose prvi put nakon 30 godina, pomislila je kako tako sijeda, točnije bijela boja kose nije nimalo loša. Dapače, učinila joj se divna, pogotovo jer mnogi plaćaju vrtoglavo visoke iznose u frizerskim salonima kako bi postigli upravo takvu, platinastu boju kose. 

Na društvenim mrežama ispričala je kako je patila i od suhog vlasišta te da joj je koža bila prilično bolna, a vjeruje kako je to posljedica bojanja kose. 

Cijeli je proces dokumentirala na društvenim mrežama - trenutačno je iza nje 97 tjedana puštanja kose, a ona je u ovoj fazi prilično duga i gotovo pa i nema traga staroj boji.

O kombinaciji pokćerke Kamale Harris priča se i dan poslije: Mnogi se pitaju kako je moguće biti tako cool na inauguraciji
Razmišljate o novoj frizuri? Isprobajte frizuru za koju stručnjaci tvrde da će biti najveći hit ove godine
Lako ju je održavati i stvara privid volumena: Idući put u salonu zatražite boju kojoj frizeri predviđaju veliku popularnost
Violinistica će vam svojim osmijehom uljepšati dan: 'Sve što imam na sebi je iz second hand dućana'
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".