U Hrvatskoj su od danas dostupni Zara Hair proizvodi stvoreni u suradnji s vrhunskim frizerom s modnih pista

Zara Hair donosi šest proizvoda za oblikovanje kose koji su dizajnirani kako bi zadovoljili potrebe svih tipova kose i stilova.
Vidi originalni članak

Zara, poznata po svom inovativnom pristupu modi i ljepoti, ponovno oduševljava svoje obožavatelje lansiranjem nove linije proizvoda za njegu kose. Nakon uspjeha njihove suradnje s Diane Kendal za make-up liniju 2021. godine, Zara se udružila s renomiranim frizerom Guidom Palauom kako bi stvorila kolekciju nazvanu 'Everyday Basics'. Ova kolekcija dokazuje da luksuzne formule mogu biti dostupne po pristupačnim cijenama.

Zara Hair donosi šest proizvoda za oblikovanje kose koji su dizajnirani kako bi zadovoljili potrebe svih tipova kose i stilova. Među njima se ističu višenamjenski sprej za suhu teksturu, pjena za volumen, sprej za feniranje, lagani balzam za kosu, aktivator kovrča i sprej za kosu.

Jedna od najvećih atrakcija Zara Hair linije je njen fokus na pristupačnost bez kompromisa na kvaliteti. Guido Palau, čije su frizure obilježile modne piste velikih imena poput Prade, Proenza Schoulera i Khaitea, ističe da su proizvodi osmišljeni kako bi omogućili korisnicima postizanje prirodnog ili jednostavnog izgleda, koji su sve popularniji u svijetu mode.

"Ovi osnovni proizvodi su idealni za stvaranje većine frizura koje danas možete vidjeti na modnim pistama. Mogu se koristiti pojedinačno ili u kombinaciji kako bi se postigao željeni izgled", objašnjava Guido.

Pažljivo odabrani proizvodi nude širok raspon mogućnosti za oblikovanje kose, od sušenja i stvaranja volumena do definiranja kovrča i teksture. Dry Texturising Spray služi i kao izvrstan šampon za suho pranje kose, a također vašem feniranju daje dugotrajan učinak,.

"Nakon godina razgovora sa ženama o njihovoj kosi, shvatio sam da žele proizvode koji im pomažu u oblikovanju, ali ne žele previše stilizirane frizure. Žele proizvode koji su lagani, čisti i koji ne otežavaju kosu. S ovom linijom, mislim da smo uspjeli upravo to", zaključuje Guido.

Zara Hair linija osmišljena je kako bi zadovoljila potrebe moderne žene koja želi kvalitetne proizvode po pristupačnim cijenama. Svi su proizvodi već dostupni u Zara trgovinama diljem svijeta, obećavajući luksuznu njegu kose za svakoga.

Kultni časopis Vogue otkrio top 5 beauty brendova koji su najpopularniji, ali i najcjenjeniji među kupcima
Mobil / Polimer: Modus otvorio izložbu u suradnji s Tekstilno-tehnološkim fakultetom
Vječna klasika uvijek je dobar izbor: 'Volim nositi bezvremenski stil, ali isto tako i trendi komade'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".