Trik za gušću kosu kojeg je "odobrio" i frizer Jennifer Lopez: Trebate samo jedan proizvod od pedesetak kuna

Radi se o spreju za prekrivanje izrasta i sijede kose kojeg stilist Chris Appleton obožava, a kod nas je dostupan u drogerijama
Vidi originalni članak

Bez obzira na to kakvu teksturu kose imate, vjerujemo da ste uvijek u potrazi za novim trikovima s kojima ćete u svega nekoliko sekundi postići voluminozniju i gušću kosu. Chris Appleton, stilist kose koji stoji iza frizure Jennifer Lopez, otkrio je kako u svojem radu koristi profesionalni sprej za prekrivanje izrasta i sijede kose.

On se vrlo jednostavno nanosi i u trenutku prekriva izrast, a super je stvar što ga uvijek možete nositi sa sobom s obzirom na to da je dostupan i u drogerijama, odnosno nije riječ o tretmanu i frizerskom salonu. No, osim što prekrivaju izrast i sijedu kosu, čini se kako ovaj super proizvod ima još jednu funkciju, za koju ga i koristi sam Chris Appleton. On, naime, sprej za prekrivanje izrasta koristi kako bi stvorio iluziju gušće i voluminoznije kose, a za Grazia je otkrio o kakvom se triku radi.

Za početak, super je vijest da je metoda iznenađujuća brza i jednostavna. Odaberite nijansu spreja koja odgovara vašoj boji kose, točnije boji korijena, a zatim sprej nanesite na mjesta na kosi gdje je vlasište vidljivo, na području blizu razdjeljka. To će stvoriti iluziju gušće kose, a trik je gotov za svega nekoliko sekundi. 

U svojem ga radu, osim Chrisa Appletona, koristi i stilistica kose Jen Atkins, a redovito ga primjenjuju na klijenticama poput Jennifer Lopez Kardashianki.Appleton je vjeran spreju s potpisom brenda Color Wow, a kaže kako ag koristi kako bi se ekstenzije bolje uklopile, pa čak i za kreiranje privremenih pramenova.

Kod nas su takvi proizvodi dostupni u drogerijama, a njihova se cijena kreće od pedesetak kuna.

 

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".