Tri pristupačne maskare koje ne silaze s liste najprodavanijih, a možete ih kupiti i kod nas

Hit su na Amazonu, a kod nas ih možete kupiti na u dm-u
Vidi originalni članak

Ako vam se čini da ste u neprestanoj potrazi za idealnom maskarom - niste jedini. Pronalazak savršene maskare koja će naglasiti pogled i istaknuti trepavice, a pritom biti dostupna po pristupačnoj cijeni, nije baš lagan zadatak. Ipak, u traganju za the maskarom, mogu nam pomoći razne recenzije i osvrti drugih pa smo zavirili na Amazon i izdvojili tri najpopularnije maskare koje su dostupne i kod nas. 

Maybelline Lash Sensational Sky High maskara – 01 Very Black

Ovaj Maybellineov hit osvojio je TikTok, a apsolutni je hit i na Amazonu. Maskara je na mnogim web shopovima rasprodana, a kod nas smo je pronašli u dm-u, gdje se može kupiti za 10,60 eura. Maskara dolazi u dvije nijanse, Very Black i Blackest Black, a Allure piše kako se u formuli maskare nalazi ekstrakt bambusa koji pomaže hidratizirati trepavice i daje im veći volumen.

Četkica je dugačka i stožasta, što omogućuje nanošenje maskare i na najzahtjevnije dijelove, a ne trebate se brinuti oko nakupljanja maskare i stvaranje grudica jer će to spriječiti gist s gusto nabijenim ravnim čekinjama. 

MaybellineLash Sensational

Ova je maskara jedan od kultnih proizvoda u beauty svijetu, kad je u pitanju drogerijska ponuda. Ako ste je isprobali, zasigurno joj se opet rado vraćate, a posebna je po specijalnom četkici s deset slojeva dlačica, zahvaljući kojima je olakšano nanošenje na svaku trepavicu. 

Ovu smo maskaru pronašli u dm-u, a za nju je potrebno odvojiti 9,28 eura, što je super cijena. Maskara je namijenjena stvaranju maksimalnog volumena i produljenju trepavica. 

essence cosmetics Lash Princess false lash effect maskara – Black

Ova je maskara još jedan pravi internetski hit. Tako samo na Amazonu ima više od 80 tisuća pozitivnih recenzija u kojima su korisnici maskaru ocijenili s čistom peticom. Jedan je od Amazonovih bestsellera, a kod u Hrvatskoj smo je pronašli u dm-u, gdje nijansu Black možete kupiti za 4,20 eura. Za nju kažu da na očima stvara efekt umjetnih trepavica, a tu je i četkica u obliku stošca zahvaljujući kojoj trepavice postižu željenu dužinu i raskošan volumen. 

Čizme poput njezinih izvrstan su ulov: Upečatljivom kožnom kombinacijom istaknula se na zagrebačkim ulicama
Influencerica u stajliš izdanju: 'Htjela sam se ležerno obući, da mi bude udobno bez hlača i da mi koža diše'
Svestrana i ne zahtijeva puno vremena za stiliziranje: Isprobajte chic frizuru koja nikad ne izlazi iz mode

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".