Tri poznate Hrvatice prepustile se stručnim rukama i zablistale s novim, genijalnim frizurama!

Prelijepe Anita Dujić, Lejla Filipović i Sonja Lamut osvanule s najpoželjnijim hair trendovima by Keune
Vidi originalni članak

Nakon 6 gradova, 8 frizerskih salona i 15 najvećih aktualnih trendova kada je riječ o bojenju kose, Keune - ova beauty turneja, u sklopu kampanje „Kosa kao remek djelo“, jučer je i službeno završena. U šarmantnom zagrebačkom frizerskom salonu „KOSA by A&I“, na najljepši je mogući način tako privedena kraju ova inspirativna turneja, na kojoj smo imali prilike vidjeti neke od najpopularnijih hair trendova. Vlasnici salona, frizerski dvojac Ivica Palinić i Anita Loparić, pokazali su svoje umijeće i vještine friziranja, bojanja i stiliziranja kose na tri prelijepa modela: Aniti Dujić, Lejli Filipović i Sonji Lamut.

Anita, inače velika pobornica prirodnog izgleda, odabrala je Caramel Ombre, jednu od trenutno najpopularnijih boja. Radi se o prelijepoj, toploj nijansi, koja se postepeno mijenja od korijena pa sve do vrhova. Cinnamon Swirl naziv je boje za kosu koja neodoljivo podsjeća na kakav slasni zalogaj, a sjajno ju je ponijela divna Lejla Filipović. Boja cimeta toliko je čarobna da se njegov opojan miris pričinjava pri samom pogledu na nju, a ova nježna, pastelna nijansa savršen je izbor za suptilnu, ali i iznimno efektnu promjenu. Sonja Lamut svoju prirodno smeđu kosu zamijenila je za Toasted Coconut – nijansu koja je apsolutno zaludila beauty svijet. Radi se o idealnoj kombinaciji različitih toplo – hladnih nijansi, a dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi.

Pored 3 trenda demonstrirana u „Kosi“, čak 13 chic nijansi prikazano je u prethodnim salonima, poput Buttery Blonde, Caramel Ombre, Bronze Orange ili pak Cotton Candy Pink, koje su zasigurno inspirirale brojne trendsetterice na uvijek dobrodošlu beauty promjenu. Svečanim večernjim partyjem obilježena je prva godišnjica salona, ali i kraj „Kosa kao remek djelo“ turneje, no ona će još dugo živjeti na kosama svih dosadašnjih modela, kao i na svima onima, koji će se tek odlučiti na neki od ovih sjajnih, jesensko – zimskih hair trendova.

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".