Tri koraka do savršene fen-frizure: Isprobajte trik za koji čak ne trebate ni četku za kosu!

Novi TikTok trikjednostavan je način za postizanje voluminozne fen-frizure koja je super za svaki dan ili večernji stajling. Od savršene vas frizure dijeli samo nekoliko koraka:
Vidi originalni članak

Volimo TikTok iz mnogo razloga - prava je riznica jednostavnih recepata, beauty trikova, fitness rutina, modnih savjeta, i sve to na jednom mjestu! Ovog nas je puta oduševio petominutni trik za feniranje kose koji je postao viralan, a pokazuje kako u samo tri koraka do savršene fen-frizure. Ako više preferirate kod kuće usavršiti tehniku, nego ići u frizerski salon, vrijeme je da isprobate novi, jednostavan trik koji će olakšati stiliziranje kose.

Video je podijelila tiktokerica koja stoji iza nadimka @yazblends, inače i sama frizerka, a pregledan je preko šest milijuna puta. Skupio je i tisuće komentara i preko pola milijuna "lajkova" oduševljenih pratitelja, a neki su konačni rezultat usporedili i s onim nakon korištenja Dyson Air Wrapa, sušila za kosu koji se mnogim beauty entuzijasticama nalazi na listi želja, no cijena je vrtoglavo visoka. Jedna je tiktokerica dodala da je puno vremena trošila na feniranje kose s četkom pa će joj ovaj trik svakako olakšati posao. 

Tehnika je, kao što i naslov videa sugerira, jednostavan način za postizanje voluminozne fen-frizure koja je super za svaki dan ili večernji stajling. Od savršene vas frizure dijeli samo nekoliko koraka:

1. Podijelite kosu na dva dijela i odvojite je od lica. Ne zaboravite nanijeti sprej za zaštitu kose od topline.

2. Zagrijte sušilo za kosu i njime prijeđite po pramenovima koje ste prethodno uvili u jedan dugačak pramen.

3. Raščešljajtekosu tako da prstima nježno prođete kroz nju kako biste opustili uvojke.

Kažu kako ovaj trik funkcionira na različitim duljinama kose, samo je bitno da je kosa vlažna, prije nego je uvijete u pramenove. Osušite je samo djelomično prije uvijanja, kako biste smanjili izlaganje toplini. Za kraj, kosi dodajte malo laka za kosu kako biste produžili "trajanje" frizure, a tiktokerica lak stavlja dok je kosa još uvijena kako bi valovi bili čvršći.

Bluze su idealne za prijelazno razdoblje; donosimo najbolje komade iz Zare!

FOTO: Zara Satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara Fluidna satinirana košulja 19,95 EUR FOTO: Zara FOTO: Zara Fluidna košulja s uzorkom 27,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom i volanima 25,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza cvjetnog uzroka 19,95 EUR FOTO: Zara Satinirana bluza s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom zmijske kože 27,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana prugasta košulja 29,95 EUR

Plava joj tako dobro pristaje, a prava je majstorica kad su u pitanju uzorci: Zna kako biti elegantna i na minusima
Ljepotica u kaputu koji odolijeva prolaznosti trendova: 'Više sam za klasiku, trendove baš i ne pratim'
Sestre u tenisicama koje obožavate ili "preskačete": Već godinama ne silaze s liste najpopularnijih modela!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".