Tri beauty entuzijastice otkrile su nam omiljene drogerijske proizvode; jedan je piling poseban hit

Cure iza profila Miss Recenzija, Skincare Akademija i Skinlosophy podijelile su s nama svoje favorite preparativne kozmetike po pristupačnijim cijenama
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju njega lica, nema boljeg osjećaja nego kada pronađemo proizvod koji savršeno odgovara našoj koži i beauty rutini, a istovremeno je cjenovno jako pristupačan. Takve proizvode najčešće nađemo u drogerijama, a ako u moru preparative ne znate s čim biste krenuli, zamolili smo tri domaće beauty entuzijastice čiji su Instagram-profili veliki hit, da s nama podijele svoje favorite koje su oduševili njih, ali i njihove pratitelje. 

MISS RECENZIJA

Lactovit gel za tuširanje

Ne mogu ne spomenuti Lactovit Lactourea gel za tuširanje. Od dana kad sam ga prvi put spomenula na profilu pa do danas, stalno mi se javljaju cure kojima je ovaj proizvod pomogao držati urasle dlake i kerastosis pilaris (stanje suhe kože nalik purećoj) pod kontrolom. Sadrži ureu, mliječnu kiselinu i retinol. 

Balea kupka za noge s 15% ureje i Eveline krema za noge s 25% ureje

Ova bih dva proizvoda spomenula zajedno. Dolazi ljeto i suhe pete muče jako puno ljudi. Ova dva proizvoda u kombinaciji drže situaciju pod kontrolom. Urea je podcijenjeni sastojak, a ovim postotcima djeluje keratolitički. Korištenjem ove kupke dvaput mjesečno, uz ovu kremu za njegu stopala prije spavanja, pete budu mekane i definitivno se produljuje vrijeme između turpijanja peta. 

Balea MED ultra sensitive gel za pranje lica

U dobra kada skincare scenom vladaju kiseline i retinol, pranje lica je korak s kojim je najlakše pogriješiti s kožom koja je već izložena aktivnim sastojcima s kojima se lako pretjera. Ovaj je gel nježan, formuliran kako bi učinkovito oprao lice bez dodatnog oštećenja barijere kože i posljedičnog isušivanja. Formuliran je za osjetljivu kožu, povoljan i dugo traje. 

Olival mikroeksfolijant s 1% salicilne kiseline

Jako blagi eksfolijant, po meni idealan za nekog tko želi probati salicinu kiselinu. Efikasan, a nježan! Temeljita eksfolijacija koži je potrebna je joj dvaput tjedno priuštim ovakav tretman koji u sebi kombinira kemijsku i mehaničku eksfolijaciju. Idealan i za ljetne dane! 

SKINCARE AKADEMIJA

Olival mikroeksfolijant s 1% salicilne kiseline

Odlična kombinacija uistinu nježnog mehaničkog eksfolijanta i kemijskog ekfsolijanta sa salicilnom kiselinom namijenjen masnoj i mješovitoj koži. Meni je ovo najdraži proizvod sa salicilnom kiselinom, odlično mi čisti pore i redovito upotrebom prevenira nastanak prištića. Često bude na akciji u drogerijama pa se može uloviti i po jeftinijoj cijeni, a uz preporučeno korištenje (3x tjedno) traje dosta dugo, meni oko pet mjeseci.

Biobaza beauty kamilica blagi gel za čišćenje lica

Još jedan odličan proizvod za masnu kožu kojeg jako volim. Znam da nekima smeta što ostavlja određeni film na koži, ali meni to ne smeta. Odlično čisti kožu od viška sebuma te mi odgovara za korištenje i u jutarnjoj i u večernjoj njezi. Ipak, curama normalne i suhe kože mogao bi biti prejak. 

Mixa Hyalurogel Light

Drogerijska gel krema odlična je za masnu ili mještovitu dehidriranu kožu, glicerin i hijaluronska kiselina vraćaju vlagu koži i daju joj svjež i vedriji izgled. Miris je intenzivan, ali navikla sam se na njega tijekom korištenja. 

SKINLOSOPHY

Biobaza čistač za lice s kamilicom

Mojim pratiteljima ova poruka neće doći kao iznenađenje. Proizvod ujedinjuje ono najbitnije što tražim kod čistača - nježan je prema koži i drži je hidriranom. Najbolje od svega, jako je pristupačan. 

Mixa Hyalurogel Light

Jednostavna i nekomedogena krema koja se mojoj koži jako sviđa. Kombinacija hijaluronske kiseline i glicerina uklanja znakove dehidracije i koži daje onaj nahranjeni, plump izgled

Olival mikroeksfolijant s 1% salicilne kiseline

Tko o čemu, opet ja o salicilnoj kiselini. Velika sam obožavateljica s razlogom - salicilna kiselina čisti pore pa je odličan izbor za osobe sa zatvorenim komedonima i miteserima. Olivalov mikroeksfolijant sadrži 1% salicilne kiseline. To je i više nego dovoljno da očisti pore, a da uz to ne isuši kožu. 

Ova je krema zaludila internet i bacila puder u drugi plan! Pogledajte o čemu se radi

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Par koji je baš uvijek super odjeven: Mnogo su puta bili zvijezde street style rubrike, a opet su nas osvojili svojim stilom
Ovaj proizvod od pedesetak kuna za sjajnu i meku kožu ima svoju "listu" čekanja i gotovo uvijek je rasprodan
Studentica prava kao super inspiracija za novi tjedan: Baš dobro nosi kožnu minicu i bajkerske čizme
Jedna u efektnim čizmama, druga u trendi tenisicama: 'Često razmjenjujemo garderobu i uvijek idemo zajedno u šoping'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".