Tretman za mladost u poliklinici Veir

Mezoterapija jedna je od usluga estetske medicine koju nudi zagrebačka Poliklinika Veir. Služi regeneraciji i pomlađivanju kože, a svježiji izgled postiže se hidratacijom iznutra.
Vidi originalni članak

Mezoterapija – hidratiziranje kože iznutra  
Mezoterapija je metoda estetske medicine koja služi regeneraciji i pomlađivanju kože. Najčešće se vrši na području lica. Primjenjuje se više od 50 godina, a uz to što pruža svježiji izgled, može liječiti razna stanja i bolesti te ublaživati bolove kao i spriječiti gubitak kose. Princip na kojem mezoterapija djeluje je hidratizacija kože. Preporučuje se osobama koje su blizu tridesetih godina života i onima kojima koža izgleda umorno, bore postaju vidljivije, a lice gubi pigmentaciju.

Jednostavnost zahvata
Nekoliko je standardnih procedura kod ovog zahvata. Prije svega, igle kojima se potrebne tvari ubrizgavaju u kožu moraju biti male i vrlo tanke kako bi mezoterapija bila što manje invazivna metoda. Blagi ubodi prouzročuju stvaranje novog i ojačavanje starog kolagena kože. Osim toga, njima se ubrizgavaju aktivni sastojci koji moraju doprijeti do dubljeg sloja kože koji se naziva dermis. Vrlo je važno da se sastojci veličine kapi ravnomjerno rasporede po koži i to u minimalnim količinama. 

Poput krema, ali za potkožno djelovanje
Kako biste što bolje shvatili učinak zahvata, možemo ga opisati kao kremu koja ima potkožno djelovanje. Kao što krema hrani i hidratizira kožu s vanjske strane, tako mezoterapija omogućuje da sastojci neophodni za zdravlje kože dopru i do dubljih slojeva te pročiste kožu iznutra. Time se ostvaruje dulje zadržavanje vode u koži. 

Oporavak u samo nekoliko sati
Sam zahvat gotovo je bezbolan, baš kao i oporavak. Blaže crvenilo i otečenost mogu potrajati do nekoliko sati nakon tretmana i tada se osobe mogu vratiti obavljanju svakodnevnih aktivnosti. Ne preporučuje se izlaganje suncu nakon zahvata.

Brzo vidljivi rezultati 
Rezultati su vidljivi vrlo brzo, a za potpuni učinak tretmane je potrebno ponoviti nekoliko puta godišnje. Osobe starije od 50 godina i oni kojima je koža u primjetno lošem stanju, mogu biti podvrgnuti nešto intenzivnijem tretmanu koji valja češće ponoviti. 

Kome se mezoterapija ne preporučuje 
Mezoterapija se ne preporučuje trudnicama i dojiljama, osobama s autoimunim i kožnim bolestima te osobama s herpesom.

Poliklinika Veir, Ilica 253, 10000 Zagreb
T: +385 1 464 1734, e-mail: info@poliklinikaveir.hr,
web: www.poliklinikaveir.hr

Za vrijeme "Diva Beauty Days" Poliklinika Veir nudI:

20% popusta na estetske tretmane lica (hijaluronski fileri, botox, matične stanice, mezoterapija).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".