Tretman za kosu kojeg hvale na TikToku jer tvrde da obnavlja vlasi već nakon samo jednog korištenja

Proizvod smo pronašli na Notinu, a cijena mu je 26,00 eura
Vidi originalni članak

TikTok je još jednom napravio svoju "čaroliju" i jedan kozmetički proizvod lansirao među viralne trendove. Ovog se puta radi o proizvodu za kosu za kojeg kažu da, nakon samog jednog nanošenja, obnavlja oštećene vrhove. Riječ je o proizvodu brenda Coco and Eve, Bond Building Pre-shampoo Treatment koji je dostupan i u Hrvatskoj, a mnoge ga tiktokerice hvale. 

Tako je jedna koristnica TikToka pokazala kako joj je proizvod pomoga kosi nakon previše blajhanja. Usporedila je kosu prije i poslije kućnog tretmana i to opisala kao 'najveću transformaciju kose' nakon samo dva nanošenja. 

Proizvod smo pronašli na Notinu, a cijena mu je 26,00 eura. Opisuju ga kao proizvod koji pomaže kemijski tretiranim vlasima jer klinički dokazano smanjuje lomljenje kose. Djeluje na obnovu oštećene kose, i to od korijena do vrhova. Sadrži kompleks ulja kokosa i avokada te zaštitna ulja koja pružaju mekšu, glađu i zdraviju kosu. 

@lailapaul7 Let’s refresh this bleached blonde with @coco_and_eve pre-shampoo bond builder, I've been using it for weeks now and my hair is feeling so much healthier and I've noticed far less breakage. #CocoBondRepair #cocoandeve ♬ love nwantinti (ah ah ah) - CKay

Proizvod se koristi tako da se nanese po dužini vlasi, od korijena do vrhova i ostavi se u kosi barem 10 minuta. Slijedi ispiranje i klasično pranje, a da bi rezultati bili još bolji, u rutinu njege kose možete dodati i masku za kosu. 

Brend izričito ne spominje koliko često se proizvod treba koristiti, jedna je tiktokerica rekla kako ga koristi na tjednoj razini, a razliku je primijetila već nakon jedne upotrebe. Drugi su korisnici potvrdili kako je proizvod 'transfomirao' njihovu kosu nakon samo nekoliko korištenja, učinivši je nevjerojatno mekanom i sjajnom. Prije nego je predstavljen, postojala je i lista čekanja za proizvod s više od 20 tisuća ljudi pa je vjerojatno riječ o jednom od onih TikTok hitova koji će se rasprodati za čas, piše InStyle.

Princ William preuzet će obaveze kralja Charlesa, unatoč planiranom pomaganju oporavku princeze Kate
Jednostavne navike koje sprječavaju gubitak kolagena i održavaju kožu zdravom
Zgodna ekonomistica sjajno nosi klasiku s pomakom, a zvijezda stajlinga je - crni steznik!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".