Trendy lakovi za nokte

FOTO: Instagram user: chanelofficial FOTO: Chanel Alchimie 27$ FOTO: Lancome Gris Angora 15,50$ FOTO: Essie Stylenomics 8,50$ FOTO: OPI Going My Way Or Norway oko 19 $ FOTO: Bourjois Marron Show oko 10 $ FOTO: Maybelline Smokey Black 4$ FOTO: Diorific Vernis Mystere 28$ FOTO: MAC Silver Dew 12$ FOTO: OPI Viking In A Winter Wonderland oko 19$ FOTO: Revlon Privileged 4,99$
Paleta lakova za nokte zaista je velika, a kako bismo vam pomogli pri odabiru, donosimo nekoliko trendy nijansi…
Vidi originalni članak

Uredni i lijepi nokti su “must have” svake sezone, a trend bojenja noktiju seže još u drevnu Kinu kada su najviši slojevi društva koristili srebrnu i zlatnu boju kako bi se razlikovali od običnog puka. S vremenom se taj trend proširio diljem svijeta, a pravu popularnost doživljava u dvadesetom stoljeću. Prva kompanija koja je u ponudi imala lakove za nokte slavni je Revlon s tek nekoliko boja. Kako se industrija razvijala, tako se i paleta povećavala, a danas možemo birati između širokog spektra nijansi i vrsta da nam se često teško odlučiti koji izabrati. Kako bismo vas riješili nedoumice predlažemo vam nekoliko boja koje se nose ove sezone.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".