Trendovi manikura za proljeće koji će osvježiti nokte i dati im neodoljivo chic izgled

Pustite mašti na volju i eksperimentirajte s različitim bojama, uzorcima i tehnikama kako biste stvorili jedinstveni izgled koji će vas inspirirati tijekom proljetnih dana.
Vidi originalni članak

Kao što cvjetaju prve proljetne ruže, tako i dolazi vrijeme za osvježavanje izgleda noktiju. Proljeće je savršeno vrijeme za eksperimentiranje s bojama, uzorcima i teksturama na noktima, a trendovi za ovu sezonu donose raznolikost i kreativnost. Bez obzira jeste li ljubitelj suptilnih nijansi ili dramatičnih detalja, ovi trendovi osigurat će da vaši nokti budu u skladu s duhom proljeća.

Jarki s floralnim dezenom
Prema Ripeu, pretraživanja za "jarke floralne nokte" porasla su za 250% iz godine u godinu. Dakle, unatoč tome što su klasik, ostaju popularni kao i uvijek. Zapravo, oni su najtraženija manikura ove sezone.

Nude krom
Pretrage za “nude kromirani nokti” zabilježile su porast od 156%. Dakle, iako ćemo vidjeti svijetle i pastelne krom boje koji postaju sve popularniji, neutralne manikure s krom detaljem i dalje su vječni favorit.

Jagode
Predviđa se da će se popularni pokret “strawberry girl” prošlog ljeta pouzdano vratiti i već su se pretraživanja za “strawberry nails” povećala za 140%. Ovog proljeća, osim kultne crvene manikure, vidjet ćemo i detalje nacrtanih jagoda.

Žuti francuski vrhovi
Šareni french vrhovi glavni su oslonac za proljetnu umjetnost noktiju, ali najpopularnija nijansa ove sezone je žuta. Svijetla nijansa imala je 133% više pretraživanja iz godine u godinu za zabavnim, svježim i poletnim pogledom na klasičnu francusku manikuru.

Maslinasto zelena
Maslinasti nokti započeli su kao neobična nijansa, ali je polako pridobila sve više obožavatelja i ove je godine generirala 125% više pretraživanja nego prošle. Sviđa nam se što je podjednako neobičan i sofisticiran za nekonvencionalnu manikuru koja je malo nepredvidljivija.

Cvjetni nokti
Ovaj klasični trend noktiju vraća se iz godine u godinu i lako je vidjeti zašto. Pastelne nijanse za cvjetne nokte su u trendu, stoga se odlučite za limun, pastelno plavu, ružičastu i ljubičastu. Sve što trebate je alat za točkanje kako biste stvorili izgled.

Izabran je novi kreativni direktor Valentina, a evo kakvu viziju ima za luksuzni brend
Zvijezda stajlinga genijalna je narančasta jakna, a sjajno je nadopunjena vječnim klasicima
Sivo-crna kombinacija ne treba biti monotona: Naš poznati dizajner nosi je na baš cool način!
 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".