Trendi frizure za ljeto: Skratite, obojite, boostajte kosu ekstenzijama

Bez obzira na to koji stil odaberete, makeover frizure za ljeto može biti osvježavajuća promjena koja će podići vaše samopouzdanje i donijeti novu energiju
Vidi originalni članak

Ljeto je idealno vrijeme za osvježavanje izgleda, a makeover frizure može biti pravi hit! Topliji dani donose priliku za skraćivanje kose, eksperimentiranje s bojama i dodavanje pramenova koji će naglasiti preplanuli ten. Poznato je da žene najviše pate za volumenom kose, a i za to postoji brzo rješenje.

Evo nekoliko trendova koje su izdvojili stručnjaci zagrebačkog salona Vikler i ruž, a koji će dominirati ovog ljeta i inspirirati vas da promijenite svoj stil.

Ekstenzije
Ekstenzije Boost Up su hit ovog ljeta za sve koji žele dodati volumen svojoj kosi i olakšati si kreiranje ljetnih frizura. S dvadesetak ekstenzija, možete značajno povećati volumen i gustoću kose. Osim toga, ekstenzijama u više nijansa dobiva se izgled pramenova, čime se postiže dinamičan i bogat izgled kose. Ova metoda je izvrsna za one koji žele promjenu bez trajnog bojanja ili drugih tretmana koji mogu oštetiti kosu.

Bob frizure
Bob frizure su klasik koji nikad ne izlazi iz mode, ali ovo ljeto dolaze u nekoliko uzbudljivih varijacija. Kratki bob s ravnim linijama, asimetrični bob, pa čak i teksturirani bob za opušteniji izgled, bit će pravi hit. Ova frizura ne samo da je elegantna, već je i praktična jer skraćena kosa pruža osvježenje u toplim ljetnim danima.

Boje inspirirane prirodom
Ovog ljeta u fokusu su boje inspirirane prirodom. Tonovi poput karamel smeđe, medenih nijansi i bakrenih tonova, koji podsjećaju na zalazak sunca, dodaju toplinu i prirodan sjaj kosi. Ove boje izvrsno pristaju uz preplanuli ten i daju osjećaj prirodne ljepote.

Pramenovi za dimenziju
Pramenovi su savršen način da dodate dimenziju i teksturu svojoj frizuri. Balayage i babylights tehnike ostaju popularne, jer pružaju suptilne prijelaze boja koji izgledaju vrlo prirodno. Za one koji žele odvažniji izgled, pramenovi u kontrastnim bojama mogu biti pravi pogodak, dodajući dramatičnost i zabavu frizuri.

Prirodna tekstura
Ljeto je savršeno vrijeme da prihvatite svoju prirodnu teksturu kose. Bez obzira imate li valovitu, kovrčavu ili ravnu kosu, prirodni look je uvijek u trendu. Korištenje proizvoda koji naglašavaju prirodnu teksturu, poput laganih pjena ili sprejeva za plažnu kosu, može pomoći u stvaranju opuštenog, ali stiliziranog izgleda.

Bez obzira na to koji stil odaberete, makeover frizure za ljeto može biti osvježavajuća promjena koja će podići vaše samopouzdanje i donijeti novu energiju. Iskoristite priliku da se igrate bojama, pramenovima i stilovima, i uživajte u svom novom, ljetnom izgledu.

Zaboravite na mini kratke hlače: Ovo ljeto ponovne se nose 'jorts' inspirirane estetikom 90-ih
Divna dama ima besprijekoran ljetni outfit:'Uvijek preferiram ženstveno i obožavam Dior New look stil'
Jednostavnost je uvijek in: Simpatičan Toni odlično nosi vječne ljetne klasike!

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".