Treaclemoon kozmetika miriše na ljubav, a ljubav na proljeće

Treaclemoon, jedan od najprodavanijih njemačkih kozmetičkih brendova, poznat po razigranim mirisima i bogatim teksturama proizvoda stigao je na police dm prodavaonica. Treaclemoon kozmetika idealna je za potpunu i kvalitetnu njegu tijela, a uključuje gelove za tuširanje, losione i maslac za tijelo, pilinge, tekuće sapune i kreme za ruke koji koži pružaju njegu, a pritom je ostavljaju neodoljivo mirisnom.
Vidi originalni članak

Treaclemoon, njemački brend visokokvalitetnih kozmetičkih proizvoda, je stigao u Hrvatsku. Da stvarna ljepota, dolazi iznutra, to svi znaju. No, poznato je kako je dobro raspoloženje odličan partner ljepote – zdravije je, učinkovitije i brže od bilo kojeg estetskog kirurga. Jednim iskrenim osmijehom svako lice postaje ljepše. Zbog toga Treaclemoon proizvode ne odlikuju samo kvalitetne formule za njegu kože, već i razigrani mirisi koji bude emocije i vraćaju osmijeh na lice.

Treaclemoon je kombinacija dviju riječi – engl. treacle i moon. Treacle označava slatki sirup te predstavlja baršunaste, luksuzne teksture te neodoljive mirise proizvoda, dok mjesec (engl. moon) simbolizira sretne i bezbrižne svjetove u koje vas Treaclemoon svakoga dana želi odvesti.

Na policama dm prodavaonicama sada možete pronaći Treaclemoon bestsellere koji će vas svojim neodoljivim, voćnim mirisima maline, đumbira, jagode, kokosa ili limuna povesti na putovanje u svijet snova i izmamiti vam osmijeh na lice. Odaberite miris koji najbolje odgovara vašoj osobnosti ili raspoloženju i uživajte u bogatim, mirisnim formulama koje će svakoga dana iznova razmaziti vašu kožu:

RASPBERRY KISS losion za tijelo, krema za ruke i piling - kombinacija mirisnih nota podsjeća na trenutke zaljubljenosti, zavodljive poglede, leptiriće i ubrzane otkucaje srca.

ONE GINGER MORNING losion za tijelo i gel za tuširanje – svjež, intenzivan miris đumbira trenutno razbuđuje duh i tijelo u bilo koje doba dana.

ICED STRAWBERRY DREAM gel za tuširanje – baršunasto kremast miris koji podsjeća na sladoled od jagoda idealan je za tople, ljetne dane.

MY COCONUT ISLAND gel za tuširanje, piling, krema za ruke, sapun za ruke – baršunast miris kokosa vodi vas na idilični pusti otok, beskrajne plaže, u hlad kokosovih palmi.

MARSHMALLOW HEAVEN krema za ruke – šećerno-puderasti sljezovi kolačići očarat će vas svojim senzualnim, slatkim mirisom.

PRETTY ROSE HEARTS losion za tijelo – ulje badema hrani kožu i čini je mekom, a delikatan, cvjetan miris očarat će sve senzualne, romantične duše.

THOSE LEMONADE DAYS sapun za ruke – miris ledno hladne limunade podsjeća na vruće, ljetne dane.

TRUE SHEA LOVE maslac za tijelo – slatkast, orašast miris nježno obavija kožu, dok je karite maslac intenzivno njeguje.

Treaclemoon proizvodi nalaze se isključivo u dm prodavaonicama po preporučenoj, maloprodajnoj cijeni od 39,90 kn (gelovi za tuširanje), 39,90 kn (losioni za tijelo), 39,90 kn (tekući sapuni za ruke), 29,90 kn (maslac za tijelo), 29,90 kn (pilinzi za tijelo) i 24,90 kn (kreme za ruke).

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".