Tražite inspiraciju za manikuru? Ove boje lakova su najpopularnije ove veljače

Iako smo navikli na crvene i ružičaste boje za vrijeme Valentinova, ovog mjeseca očekujte razne nijanse koje će unijeti malo vedrine i osvježenja.
Vidi originalni članak

Kako se veljača bliži kraju, počinjemo se okretati trendovima ljepote koji su inspirirani proljećem. Iako su slatki motivi srca i crveni dizajn noktiju zabavni, postoji mnogo sofisticiranih opcija koje možete isprobati kao svoj izbor noktiju za veljaču. Živopisne ružičaste i crvene nijanse su popularne tijekom veljače, ali za proljetnu sezonu, postoji toliko mnogo više boja koje biste trebali razmotriti prije svoje iduće manikure, kako piše Who What Wear.

Magenta roza
Magenta roza je živahna nijansa koja kombinira ružičastu i ljubičastu boju. Ova boja je popularna u modnoj industriji, ali se sve više koristi i u svijetu ljepote, posebno za nokte. Magenta roza je nijansa koja privlači pažnju, a pristaje uz različite boje odjeće, uključujući bijelu, crnu, sivu i plavu. Ova boja noktiju idealna je za one koji žele dodati malo energije i zabave u svoju manikuru.

Nokti vam pucaju, listaju se ili ne mogu izrasti? Možda nesvjesno radite neku od ovih pogrešaka:

 

Prozirna nude
Prozirna nude je nijansa koja se često koristi za prirodan i minimalistički izgled noktiju. Ova boja je suptilna i elegantna te pristaje uz različite vrste odjeće i stilove. Prozirna nude nijansa nije intenzivna, već se prilagođava prirodnoj boji nokta i idealna je za žene koje žele imati uredan i njegovan izgled noktiju bez previše upadljivosti. Prozirna nude nijansa se također lako kombinira s drugim bojama ako se želite poigrati s dizajnom noktiju.

Metalik boja
Metalik boja za nokte je sjajan izbor za one koji žele dodati sjaj i blistavost svojoj manikuri. Ova boja dolazi u različitim nijansama, uključujući srebrnu, zlatnu, bakrenu i brončanu. Metalik boje za nokte su popularne posebno za večernje prigode i posebne događaje, ali se također mogu koristiti i za svakodnevni izgled. Ova boja daje efekt sjajne i sjajne površine na noktima, a također mogu koristiti za stvaranje različitih uzoraka i dizajna na noktima, što ih čini vrlo svestranima i zabavnima za eksperimentiranje.

Zelena
Zelena boja za nokte može biti od svijetle i živopisne do tamne i dramatične nijanse, što je čini sjajnom opcijom za različite prigode i stilove. Ova boja se često povezuje sa svježinom, prirodom i proljećem, što je čini savršenom nijansom za nadolazeću sezonu. Zelena boja za nokte također se može kombinirati s drugim bojama, poput zlatne ili bijele, kako bi se postigao trendi i moderni izgled. 

Crna
Crna boja za nokte je klasična i elegantna opcija koja je popularna među ženama već dugi niz godina. Ova boja ima moć da učini vaše nokte izgledaju nevjerojatno sofisticirano i šik. Crna boja je također vrlo svestrana, jer se lako može kombinirati s različitim vrstama odjeće i nakita, od casual do formalnih prigoda. Idealna je za one koji žele izgledati elegantno i suvremeno, a ne boje se eksperimentirati sa svojim stilom.

Bomber jakne pravi su hit na društvenim mrežama, a mi smo izdvojili najbolje komade iz Zare:

FOTO: Zara Oversize bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Satinirana crop bomber jakna - 9,99 EUR FOTO: Zara Ispunjena bomber jakna - 39,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna - 29,95 EUR FOTO: Zara Kratko rezana bomber jakna - 79,95 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 17,99 EUR FOTO: Zara Predimenzionirana bomber jakna - 49,95 EUR FOTO: Zara Bomber jakna cropped - 49,95 EUR

Josipa Lisac danas slavi 73. rođendan: Prisjetili smo se njezinih najboljih izdanja!
U ovim hlačama nije mogla proći nezamijećeno: 'Žuta mi je jedna od dražih boja, a otvorena sam i za sve boje i modna eksperimentiranja'
Ovakvu cool kombinaciju dugo nismo vidjeli: 'Danas sam odabrala business-casual kombinaciju, a od muža posudila kravatu i košulju'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".