Topli i zlatni tonovi: Nijanse plave kose koje će biti najpopularnije u 2023.

Naglasak je na njezi kao i na boji te sjajnim pramenovima koji će se preuzeti s glaziranih noktiju koji su dominirali prošlogodišnjim trendovima ljepote.
Vidi originalni članak

Platinasto plava kosa bila je veliki hit u 2022. Naime, Kim Kardashian zamijenila je svoju tamno smeđu kosu za plavu na Met Gali, serija House of Dragons pokrenula je trend ledenih Targaryen nijansi, a alpska plava dosegla je vrhunac tijekom zime. No, u 2023. očekuje se promjena nijanse.

Već smo vidjeli kako medeni tonovi postaju popularni, kao i topliji podtonovi. “Vidjeli smo golemu promjenu među plavušama”, kaže Harriet Muldoon, stručnjakinja za kosu u salonu Larry King. “Opsjednuti smo zlatnom bojom. Vrlo je otmjeno, ali sa žutim prizvukom koji sjaji.” 

Naglasak je na njezi kao i na boji te sjajnim pramenovima koji će se preuzeti s glaziranih noktiju koji su dominirali prošlogodišnjim trendovima ljepote. Ove boje su savršena mješavina toplih i zlatnih tonova s ​​mješavinom bisernih odsjaja. Manje je visokog kontrasta, više je nježna dimenzija s različitim nijansama plave boje.

Naravno, raznolikost je začin života, pa to ne znači da nećemo uživati ​​u cijelom spektru plavuša. Predviđa da će bež i prljavo plava boja i dalje biti vrlo prisutne. I ako razmišljate o osvježenju plave kose, izaberite tople plave tonove, poput karamele, badema, vanilije ili zlatne plave, savjetuje Glamour.

Košulje i bluze s efektnim uzorcima su uvijek in, evo najljepših modela iz novih kolekcija:

FOTO: Zara Košulja s uzorkom lanca 25,95 EUR FOTO: Zara Bluza s volanima i perjem 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja tie-dye uzorka 29,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Prugasta košulja 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s točkama 19,95 EUR FOTO: Zara Prugasta košulja 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s geometrijskim uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Bluza s volanima 25,95 EUR FOTO: Zara Bluza s uzorkom 25,95 EUR FOTO: Zara Košulja s geometrijskim uzorkom 27,95 EUR FOTO: Zara Bluza s geometrijskim uzorkom 22,95 EUR  

S jednim detaljem istaknula se u moru zimskih outfita: 'Pratim trendove, ali ne sviđa mi se sve. Imam svoj stil!'
U haljini i čizmama od kože ukrala pažnju: 'Modne trendove prilagođujem svome stilu, nosim samo one koji mi se sviđaju'
Košulje i bluze s efektnim uzorcima su uvijek in, evo najljepših modela iz novih kolekcija

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".