Top tri tretmana za oblikovanje tijela do ljeta

Stručni tim medicinskih kozmetologa, estetskih kirurga i nutricionista u Centru za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin, iza kojih stoji znanje i dugogodišnje iskustvo, osmislit će najbolji program za oblikovanje tijela prilagođen vašim potrebama i za svaku nepravilnost naći rješenje
Vidi originalni članak

'U najboljim rukama' slogan je Centra za oblikovanje tijela Poliklinike Bagatin koji najbolje opisuje cjelovit i individualan pristup, posvećenost, uloženi trud te, na kraju, osmijeh na licu klijentica. A u posljednje vrijeme i kod sve brojnijih muških klijenata. Ovog ljeta budite ponosni na svoju siluetu. Vaše samopouzdanje i zadovoljstvo bit će najbolja motivacija na putu do fantastične linije, a tu potrebnu malu pomoć i podršku pružit će vam upravo tamo. 

Sinonim su za zatezanje kože tijela, redukciju neželjenog, tvrdokornog celulita i smanjenje obujma kritičnih područja. Najbolje, neinvazivne i klinički dokazane tretmane izvodi stručni tim medicinskih kozmetologa, a uz nadzor estetskih kirurga i nutricionista. To je ta čarobna formula! Prepustiti svoje tijelo najboljim rukama sada je doista lako, zar ne?

Nepravilnost: Celulit? Rješenje: Med Contour Multipower 
Uređaj najnovije generacije i broj jedan u svijetu za redukciju celulita, Med Contour Multipower, kombinira ultrazvuk i radiofrekvenciju u cilju efikasnog, sigurnog, bezbolnog i nekirurškog preoblikovanja tijela, uklanjanja neželjenog celulita i zatezanja kože. Tijekom tretmana zajedno djeluju snage ultrazvučne terapije, radiofrekvencije, limfne drenaže i vakuuma, koje pomoću faze kompresije i dekompresije uništavaju masne stanice u međustaničnoj tekućini  i eliminiraju ih iz tijela. Uređaj posjeduje čak četiri aplikatora: 'Body Shape' za uklanjanje masnih nakupina i razbijanje celulita, 'Body shape & tight' za zatezanje i učvršćivanje kože, 'Drainage' za limfnu drenažu i poseban aplikator za tretiranje kože lica, tzv.'Face lifting'.
Prvi rezultati vide se odmah nakon prvog tretmana, a u sljedećih nekoliko tjedana dolazaka na Med Contour Multipower postiže se zategnuto i lijepo oblikovano tijelo, baš onako kako vi želite.

Nepravilnost: Lokalizirane masne naslage? Rješenje: Zerona hladni laser 
Zerona neinvazivni hladni laser jedinstven je način za smanjenje ili potpunu eliminaciju masnih naslaga na kritičnim područjima te istovremeno smanjuje centimetre na vašem trbuhu, stražnjici ili bokovima. Tretman je u potpunosti neinvazivan, nema nuspojava, nema osjećaja nelagode, a odmah nakon tretmana možete nastaviti sa svojim svakodnevnim aktivnostima. Željeni rezultat vidljiv je već kroz dva tjedna. 
Mnogobrojna klinička istraživanja dokazala su efektivnost Zerona lasera na preoblikovanje tijela te je kao takav jedini odobren od FDA za reduciranje masnih stanica. Također, klinička studija pokazala je i da je Zerona laser idealno rješenje kod pretilosti. 

Nepravilnost: opuštena koža tijela? Rješenje: Venus Legacy 
Venus Legacy multipolarna radiofrekvencija inovativan je tretman koji prvenstveno zateže opuštenu kožu, ali i oblikuje vaše tijelo, smanjuje masne nakupine i celulit. Uređaj kombinira čak četiri vrhunske tehnologije - multipolarnu radiofrekvenciju, pulsirajuća elektromagnetska polja te VariPulse i RealTime Feedback tehnologiju,  zahvaljujući kojima su rezultati vidljivi već nakon prvog tretmana. Bez boli, nelagode, fizičkog napora i vremena potrebnog za oporavak, učinkovito se postiže poboljšanje cjelokupnog izgleda kože te željena figura tijela.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".