Top 10 frizura koje će biti u trendu 2023. godine: Od drastičnih rezova do crvenih nijansi

Očekuje se da će ledeno plava boja zauzeti centralno mjesto. To je najsvjetlija nijansa plave koja postoji.
Vidi originalni članak

Poznati frizer Justin Anderson prognozira da će 2023. biti velika godina za hrabre, živahne i drastične trendove. Pixie frizure, šiške, čak i bobovi se vraćaju. A što se tiče boje, pripremite se za više crvene, ledene plave i cimet smeđe nijanse koje će nadmašiti tipičnu toplu zimsku boju.

Dugo smo bili vezani za prenaglašenu teksturu kose, šišanjem i stilom, a sad se vraća oživljavanje čistog izgleda. Bob je čist, klasičan izgled i može se nositi valovito ili ravno. Bezvremenski je i dotjeran, a ovaj rez je idealan za djevojke s kratkom kosom.

Od Zendaye do Gigi Hadid, svi su prošle godine nosili crvenu kosu, a nema naznaka da će taj trend nestati uskoro. Crvena je postigla veliki uspjeh ovog ljeta i očekuje se da će nastaviti trend i ove godine, ali u još živahnijim tonovima. Jagoda, bakar i bogate kestenjaste nijanse i dalje će biti popularne. Ako želite posvijetliti kosu, obratite se stručnjaku kako biste postepeno dizali boju kako ne biste oštetili kosu.

Sjajna kosa je u modi, ali neka bude i lepršava. Glatki, elegantni pramenovi ne moraju nužno značiti i ravnu kosu. Trenutno je vrlo popularno blistavo i ulašteno feniranje, čak iako je klasičnog izgleda. Zato uzmite svoju okruglu četku i proizvod za povećanje sjaja. Dodajte nekoliko uvojaka, napravite polupodignutu frizuru ili čak ubacite uvojke. Ništa nije ljepše od intenzivno sjajne i reflektirajuće kose zdravog izgleda.

Također, 2023. će biti godina hrabrih platinsto-sivih nijansi. Zamišljajte klasičnu holivudsku plavušu sa suvremenim dodirom. Očekuje se da će ledeno plava boja zauzeti centralno mjesto. To je najsvjetlija nijansa plave koja postoji.

Ove godine očekuje se velika popularnost drastičnih promjena u frizurama. Bob i pixie krojevi bit će među najpopularnijima, a ako želite drastičnu promjenu, sada je vrijeme za to. Elegantan i sofisticiran bob ili zgodna pixie frizura donijet će novi izgled i pružit će puno svježine.

Biti brineta nikad nije bilo out, to je samo stvarno in u ovom trenutku. A mogućnosti nijansi su beskrajne. Predviđa se da će svijetlosmeđa nijansa boje cimeta koja nalikuje "boji plišanog medvjedića" biti na vrhu trendova. Bogate, duboke čokoladne boje brineta vratit će se punom snagom. Živahni, topli tonovi izgledaju zadivljujuće na toliko ljudi i dobro se miješaju s nijansama karamele ili meda za dodatnu dimenziju. 

Grunge moda se ubrzano vraća u 2023. godini i dominira trenutnim ciklusom trendova. Trenutačno je popularno naglasiti mračniji i neuredniji stil s oštrim lateksom i kožom s nitnama koji postaju svakodnevna odjeća. To se prelijeva u ponovni uspon smoky eyea i asimetričnih frizura neujednačenih oblika. Ova frizura je odvažna i zahtijeva strpljenje pri izrastanju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Ciara (@ciara)

Predviđa se da će šiške biti jedan od popularnijih trendova 2023. godine. One će imati prizvuk iz 1990-ih ili 1970-ih i biti kratke, isprekidane ili oštre. Također, moći ćemo vidjeti kombinaciju šiški s drugim trendovima, kao što su crvena ili kestenjasta boja kose, što je hrabar način da se debitira novi izgled.

Retro inspirirani valovi oko lica dodaju dodatni naglasak grunge stilu frizure. Ovaj trend se sastoji od kreativnog korištenja željeznog kovrčavog izgleda kako bi se stvorili valovi na krajevima, što daje looku retro, neuredan izgled. To je zabavan i kreativan način za naglasiti svoju frizuru i dodati još više karaktera u izgled.

Midi frizure dobi će svoj  trenutak, piše Marie Claire. Može biti bilo gdje između ključne kosti i pazuha, biti vrlo slojevit ili imati jednu duljinu - super je svestran. Vaše mogućnosti stiliziranja ostaju beskrajne; možete biti uglađeni i ravni, dodati malo valova ili čak odabrati teksturiraniju, prirodniju frizuru.

Mango Outlet ima odličnu kolekciju business-casual hlača idealnih za svaku priliku:

FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 17, 69€ FOTO: Mango Outlet Nabrane pamučne hlače, 18,57€ FOTO: Mango Outlet Hlače za odijelo s bočnim prorezom, 36,48€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 7,14€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Cropped hlače s gumbima, 14,37€ FOTO: Mango Outlet Hlače visokog struka s remenom, 9,94€ FOTO: Mango Outlet Skinny hlače s bočnim prorezom, 15,47€ FOTO: Mango Outlet Trapez crop hlače, 9,18€

Malo janje zvijezda zagrebačke špice: 'Josu često šećemo gradom, on je naš kućni i vanjski ljubimac'
Zablistala u jakni hrvatskog brenda: 'Obožavam crnu boju, a mnoge komade nosim godinama'
Snježana je s 48 godina pretrpjela prvi moždani udar: 'Može sve biti kao prije, treba vremena i truda'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".