Tom Ford dolazi u Hrvatsku

Vidi originalni članak

Od ponedjeljka 3.4.2017. u Douglas parfumeriji u Arena centru u Zagrebu hrvatskoj publici biti će dostupne dvije mirisne kolekcije - Signature i ekskluzivna Private Blend kolekcija.  

Tom Ford, poznati američki dizajner rođen je u Austinu, Texas. Studij arhitekture pohađao je u NYC i Parizu. Danas je priznati modni dizajner, fotograf, arhitekt i redatelj. 2006. godine lansira svoj prvi miris Black Orchid. Za g. Forda miris je više od modnog dodatka. Ono je moćno oružje zavođenja koje budi emocije i sjećanja. Svaki miris iz Private Blend kolekcije za njega predstavlja umjetničko djelo.

Signature kolekcija mirisa biti će dostupna u odabranim Douglas parfumerijama u Zagrebu, Zadru i Splitu, te u parfumeriji Anabella u Splitu (više informacija o točnim prodajnim mjestima u narednim tjednima). Private Blend kolekcija dostupna je ekskluzivno u Douglas parfumeriji u Arena centru u Zagrebu gdje ćete uz pomoć Tom Ford Beauty Specilalista pronaći svoj miris.

Pogledajte na Diva.hr
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".