TikTokericu proglasili genijalkom zbog trika koji otkriva u kakvom vam se stanju nalazi kosa

Sve što vam treba je vlas i čaša vode, a trik je uistinu jednostavan!
Vidi originalni članak

TikTok korisnici oduševljeni su još jednim trikom - ovog puta oduševila je žena koja je pokazala kako odrediti tip kose, a onda prema rezultatima lakše odabrati proizvode za njezinu njegu. Sve što vam treba je pramen kose i čaša vode, piše Daily Mail. Chloe Amore Beatty, 21-godišnjakinja iz Sjeverne Karoline, postala je senzacija na društvenim mrežama gdje su je proglasili genijalkom, zahvaljujući videu i triku koji je prikupio više od 5,8 milijuna pregleda.

Trikom se može otkriti kakva je poroznost kose, odnosno njezina sposobnost da upije i zadrži vlagu. Sve što trebate napraviti je staviti vlas kose u čašu vode - ako vlas ostane na vrhu, imate kosu niske poroznosti. Ako vlas kompletno potone na dno, TikTokerica kaže da imate kosu visoke poroznosti, a ako ostane na sredini, osoba ima kosu normalne poroznosti. 

Daily Mail piše da osobe koje imaju kosu visoke poroznosti, trebaju proteine u kosi koji se mogu pronaći u avokadu, bananima i jajima te su jako važni ako želite da kosa raste i izgleda jako. Ako je vlas ostala na vrhu, kosa sadrži dovoljno proteina, a ne bi trebalo pretjerivati jer to može isušiti kosu. U ovom slučaju, preporuka je koristiti proizvode na bazi vode.

U videu pogledajte trik koji otkriva poroznost kose:

 

Za ovu jednostavnu, ali efektnu frizuru kažu da će u 2021. doživjeti još veću popularnost
Jeste li isprobali korektor za kojeg kažu da savršeno prekriva podočnjake i nepravilnosti, a košta svega pedesetak kuna?
Krema koja ima mnogo obožavateljica: Hidratizira, miriši božanstveno i pravi je hit u beauty svijetu
Lijepa brineta prava je majstorica spajanja nespojivog; gradom je prošetala u najpopularnijim čizmama sezone

 

 

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".