TikTokerica otkrila koristan trik s kojim kosu pere jednom tjedno jer joj se manje masti

Naime, ona pere kosu samo jednom tjedno, a na društvenim mrežama podijelila je i video u kojem objašnjava kako to postiže.
Vidi originalni članak

Ako ste u skupini onih koji kosu moraju prati svaki drugi dan, vjerujemo kako ste isprobali mnoge trikove da povećate razmak između dva pranja kose. Ako još uvijek niste pronašli svoju formulu, možda će vam pomoći ona s TikToka, korisice @annatocks, koju prenosi Mirror. Naime, ona pere kosu samo jednom tjedno, a na društvenim mrežama podijelila je i video u kojem objašnjava kako to postiže. 

U rutinu pranja kose ubacila je mješavinu koja se sastoji od tople vode, sode bikarbone i jabučnog octa. Objasnila je da ta mješavina pomaže uravnotežiti pH vlasišta. Prije pranja kose, ukloni mrtve stanice i naslage suhog šampona s vlasišta tako da ga protrlja četkom za kosu. Nakon tog, u šalici pomiješa vode sa sodom bikarbonom i jabučnim octom, a redoslijed pri pranju je idući:

  • na mokru kosu stavi navedenu smjesu za ispiranje
  • ispere smjesu sa kosu
  • dvaput šamponira kosu
  • nanosi regeneratoru

Anna je objasnila da je dvostruko šamponiranje kose jako bitno jer se prilikom prvog čisti korijen, a prilikom drugog nečistoća s ostatka kose.

Ako planirate odlazak u frizerski salon, u galeriji pronađite inspiraciju za najpopularniju frizuru:

FOTO: Instagram @xeniaadonts FOTO: Instagram @vanessaevelynh FOTO: Instagram @kaiagerber FOTO: Instagram @taylorlashae FOTO: Instagram @vikyandthekid FOTO: Instagram @theannawintour FOTO: Instagram @brittanyxavier FOTO: Instagram @zoeydutch FOTO: Instagram @marylawlesslee FOTO: Instagram @lucyhale FOTO: Instagram @karliekloss FOTO: Instagram @jjmorrow FOTO: Instagram @emmaroberts FOTO: Instagram @dualipa FOTO: Instagram @chloehelenmiles FOTO: Instagram @brielarson FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @anhcotran FOTO: Instagram @amandajsmart FOTO: Instagram @alexachung

Od četke za frizuru kao iz salona do pegle za efekt "zrcalno" ravne kose - Teuta Mesaroš otkrila najtraženije proizvode za kosu
Jeste li znali da možete "istrenirati" kosu da se manje masti? Stručnjaci objašnjavaju kako
Razmišljate o promjeni frizure? Stručnjaci kažu kako je ovo "najhigijenskiji" odabir, a uz to je i jako trendi
Iz pet zagrebačkih frizerskih salona otkrili su nam najpopularnije frizure i boje kose za ovo ljeto

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".