Tiktokeri donose najbolja parfemska otkrića: 10 viralnih mirisa koje možete kupiti ovog Božića

TikTok donosi ponešto za svakoga, od skupih do super pristupačnih, a umjesto da govore o mirisnim notama, kreatori sadržaja na popularnoj društvenoj mreži daju 'nefiltriranu' sliku o tome kako parfem miriše i, jednako važno, vrijedi li cijene koja ga prati.
Vidi originalni članak

TikTok se još jednom pokazao kao odlična riznica inspiracije, ovog puta za parfeme i kupnju darova (u zadnji tren). Ako još uvijek niste pripremili dar ispod božićne jelke za najdraže ljude, možda vam u tome pomognu najviralniji parfemi na TikToku koji mogu biti i odličan poklon za Božić.

U posljednje je vrijeme, naime, hastag #PerfumeTikTok nevjerojatno popularan pa je prikupio više od 1,9 milijardi pregleda. Kako piše Glamour, TikTok je zaslužan za popularnost mirisa koji su dostupni generaciji Z, a tiktokeri iza spomenutog hashtaga dijele svoja najbolja parfemska otkrića i pouzdane mirisne favorite. 

@johngnzz Reply to @devontg Eilish Perfume = Vanilla Whispers #billieeilishperfume #eilishperfume #eilishfragrance #perfumetok ♬ Your Power - Billie Eilish

TikTok donosi ponešto za svakoga, od skupih do super pristupačnih, a umjesto da govore o mirisnim notama, kreatori sadržaja na popularnoj društvenoj mreži daju 'nefiltriranu' sliku o tome kako parfem miriše i, jednako važno, vrijedi li novca. Ako ćete se osloniti na TikTok prilikom pronalaska idućeg mirisnog favorita, najbolje se osloniti na recenzije onih tiktokera za koje ste zaključili da njeguju sličan parfemski ukus kao i vi. 

 Mirisi slavnih osoba, poput parfema s potpisom Ariane Grande ili Billie Eilish, vrlo su popularni na društvenim mrežama, a jednaki su hit i videa koja donose parfeme s najboljom vrijednosti za novac. Osim toga, popularnog ovog hashtaga omogućila je da u prvi plan dođu i niche mirisi poput Juliette Has A Gun. 

Ipak, najveću popularnost i uspjeh na TikToku nosi miris Baccarat Rouge 540, brenda Maison Francis Kurkdijan. I sedam godina nakon predstavljanja parfema, on je i dalje veliki hit, opisujući ga poput luksuza i bogatstva u mirisnoj bočici. 

Dakle, ako nemate ideje koji miris idući odabrati ili trebate malo inspiracije, pogledajte što je aktualno na TikToku i možda dobijete novu, mirisnu ideju. 

Yves Saint Laurent Libre Eau de Parfum, Douglas, 30 ml Tom Ford Lost Cherry Eau de Parfum, Douglas, 50 ml Phlur Tangerine Boy Eau de Parfum, Sephora, 50 ml Parfums de Marly Delina Eau de Parfum, Parfumerija Lana, 30 ml Givenchy L'Interdit Eau de Parfum, Douglas, 35 ml Carolina Herrera Very Eau de Parfum, Douglas, 30 ml Maison Francis Kurkdjian Baccarat Rouge 540 Eau de Parfum, Parfumerija Lana, 70 ml Ariana Grande Eau de Parfum, Douglas, 100 ml D.S.& Durga Debaser Eau de Parfum, Liberty Fenty Beauty Fenty Eau de Parfum

Sportska novinarka super spaja ležerno i elegantno: 'S plavom torbicom sam razbila monotoniju, što često radim'
Kakav par! Ovi supružnici bili su prave zvijezde zagrebačke špice u svojim kombinacijama
Predivna Maja sjajno spaja komade neutralnih boja: 'Od uzoraka ubacim tu i tamo nešto karirano'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".