TikTok profil popularnog domaćeg frizera najzabavnija je stvar koju ćete danas vidjeti!

Zvonimir Franić zna kako 'ubiti' vrijeme u karanteni, a pritom zabaviti sebe, ali i publiku na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Karantena i #ostanidoma inicijativa u mnogima je pokrenula (dodatnu) kreativnost koju rado dijele i na društvenim mrežama. Jedan od njih je i Zvonimir Franić, omiljeni frizer brojnih domaćih celebrityja, koji je svoju zabavu pronašao u najnovijoj društvenoj mreži - TikToku. Već na prvi pogled jasno je kako je ova platforma namijenjena najkreativnijima, a Zvonimir to definitivno je jer nas njegova videa svakog dana zabavljaju. Zvonimira na TikToku možete pornaći pod imenom @franic.zvonimir

Naravno, između ostalog, tema videa su i koronavirus te karantena, a Franić je na zabavan način pozvao sve da ostanu doma i zabave se u svoja četiri zida.

- Otvorio sam profil na TikToku prije nekoliko mjeseci, no ta je društvena mreža nešto drugačije koncipirana i bazira se na formatu videozapisa, a dosad, zbog posla, nisam imao vremena snimati i baviti se takvim sadržajem. Kako, nažalost, kao i većina nas, trenutno imam i previše slobodnog vremena, okrenuo sam se malo svom djetinjem humoru kako bi se svi opustili, zabavili i sačuvali zdrav duh, rekao nam je Zvonimir. 

Osim TikTok videa, domaći je frizer na storyjima pozvao pratitelje da mu postavljaju pitanja pa su sad imali priliku pitati sve što ih zanima, a pitanja su, očekivano, najviše vezana uz njegu kose. Izdvojili smo najbolja videa koji će vas nasmijati i zabaviti, a možda potaknuti da i sami otvorite profil na TikToku, a ostatak možete pronaći na Zvonimirovom TikTok profilu

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".