TikTok otkrio još jedan hit: Lagani puder super pristupačne cijene koji na licu stoji cijeli dan

Riječ je o L'Oréal Paris Infallible Fresh Wear Foundation-in-a-Powder za kojeg kažu da je na licu jako ugodan jer mu dopušta da diše, a istovremeno prekriva sve nepravilnosti ili znakove umora.
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju pronalazak savršenog pudera, svi znamo da to nije nimalo jednostavan zadatak - treba imati dobro prekrivanje, a istovremeno biti lagan, ne smije "skliznuti" s lica, nijansa mora biti idealna, a bilo bi dobro i da je cijena pristupačna... Kad se sve to stavi na papir, kreće dugačka potraga, a u nju je uvijek dobro uključiti i tuđe preporuke.

U posljednje se vrijeme TikTok pokazao kao odlična riznica beauty hitova i to po pristupačnim cijenama pa je došao red i na puder za kojeg kažu da je na licu vrlo lagan, da ima dobro prekrivanje, a dostupan je u drogerijama pa za njega nije potrebno izdvojiti vrtoglavo visok iznos.

Riječ je o L'Oréal Paris Infallible Fresh Wear Foundation-in-a-Powder za kojeg kažu da je na licu jako ugodan jer mu dopušta da diše, a istovremeno prekriva sve nepravilnosti ili znakove umora. Ima besprijekoran mat finiš koji smanjuje sjaj, a pritom se ne javlja neželjeni cakey efekt. Puder je postao viralan nakon što ga je jedna korisnica usporedila s triput skupljom varijantom, a video je skupio oko sedam milijuna pregleda te mnoštvo novih videa u kojima i ostali TikTokeri isprobavaju hit puder. Njegova je cijena 16,99 dolara, odnosno oko 14 eura, što je odlična drogerijska cijena za učinkovit puder koji na licu traje cijeli dan. Inače je u ponudi na Notinu,

Imate li ga u kupaonici? Ovaj će šampon očistiti i učvrstiti kosu, a i cijena mu je odlična!
Sjajno spaja jednostavnost i eleganciju: 'Nosim i uzorke, ali jednobojno mi je najpraktičnije za kombinirati'
Prijateljice Lara i Matea pokazale su najbolje od trendova: 'Puno se družimo pa se podsvjesno i uskladimo'

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".