TikTok otkrio još jedan beauty hit: Lagani puder koji na licu stoji cijeli dan i pristupačne je cijene

Riječ je o L'Oréal Paris Infallible Fresh Wear Foundation-in-a-Powder za kojeg kažu da je na licu jako ugodan jer mu dopušta da diše, a istovremeno prekriva sve nepravilnosti ili znakove umora.
Vidi originalni članak

Kad je u pitanju pronalazak savršenog pudera, svi znamo da to nije nimalo jednostavan zadatak - treba imati dobro prekrivanje, a istovremeno biti lagan, ne smije "skliznuti" s lica, nijansa mora biti idealna, a bilo bi dobro i da je cijena pristupačna... Kad se sve to stavi na papir, kreće dugačka potraga, a u nju je uvijek dobro uključiti i tuđe preporuke. U posljednje se vrijeme TikTok pokazao kao odlična riznica beauty hitova i to po pristupačnim cijenama pa je došao red i na puder za kojeg kažu da je na licu vrlo lagan, da ima dobro prekrivanje, a dostupan je u drogerijama pa za njega nije potrebno izdvojiti vrtoglavo visok iznos.

Riječ je o L'Oréal Paris Infallible Fresh Wear Foundation-in-a-Powder za kojeg kažu da je na licu jako ugodan jer mu dopušta da diše, a istovremeno prekriva sve nepravilnosti ili znakove umora. Ima besprijekoran mat finiš koji smanjuje sjaj, a pritom se ne javlja neželjeni cakey efekt. Puder je postao viralan nakon što ga je jedna korisnica usporedila s triput skupljom varijantom, a video je skupio oko sedam milijuna pregleda te mnoštvo novih videa u kojima i ostali TikTokeri isprobavaju hit puder. Njegova je cijena 14,99 dolara, odnosno nešto više od 90 kuna, što je odlična drogerijska cijena za učinkovit puder koji na licu traje cijeli dan. 

Visoke čizme i elegantno odijelo? Takav spoj na špici još nismo vidjeli, pogledajte kako ga nosi student međunarodnih odnosa
Zbog ove kreme puder pada u drugi plan, a apsolutno je zaludjela TikTok
Nevena Rendeli pokazala savršen stajling za svaki dan i otkrila koji uzorak nikad ne bi nosila
Jadranka Sloković gradom prošetala u ležernijem izdanju od uobičajenog; hlače su klasik kojeg volite ili ne

Pogledajte na Diva.hr
Vezani članci
diva.vecernji.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti i prikaza sustava oglašavanja. Cookie postavke mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Nastavkom pregleda web stranice diva.vecernji.hr slažete se sa korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice diva.vecernji.hr kliknite na "Slažem se".